SAMENWERKING MET TUINAANNEMERS

Ben je (tuin)aannemer en wil je jouw klanten laten profiteren van de voordelen van kunstgras? Bij VD Kunstgrassen werken we graag samen met tuinprofessionals die er dag in dag uit naar streven hun klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en de beste service, óók als je geen ervaring hebt met het plaatsen van kunstgras. Maak gebruik van het meest natuurlijk ogende kunstgras én de kennis en ervaring van VD Kunstgrassen. Je kunt het kunstgras voordelig bij ons inkopen en we verzorgen deskundige product- en installatiecursussen.

Wil je als tuinaannemer meer weten over ons kunstgras? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze kijktuin in Wilrijk.

DE VOORDELEN

Heb je regelmatig klanten die wel een gazon in de tuin willen, maar geen zin hebben in het onderhoud ervan? Dan is kwaliteitskunstgras van Royal Grass® een uitstekend alternatief voor echt gras. Zoals je als tuinaannemer wel weet, kost het onderhouden van natuurgras een hoop tijd. Als jouw klanten graag een onderhoudsvriendelijk tuin willen, dan is kunstgras een uitstekende oplossing. Bij VD Kunstgrassen werken we als leverancier van Royal Grass® kunstgras graag samen tuinaannemers die hun vak verstaan. We leveren kunstgras in de regio Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant.

De meeste kunstgrassen zijn op voorraad beschikbaar. Je hoeft dus nooit lang te wachten op het gewenste product. Neem een dag van tevoren contact met ons op en wij leggen het kunstgras voor je klaar.

NATUURGETROUW KUNSTGRAS

Als tuinaannemer wil je natuurlijk dat het gebruik van kunstgras niet ten koste gaat van de uitstraling van de tuin. Het gazon mag er daarom niet ‘nep’ uitzien. Met onze prachtige kunstgrassen van Royal Grass® voorzie je jouw klanten van levensecht kunstgras. Royal Grass® is de eerste producent van kunstgras speciaal voor tuindoeleinden en in de loop der jaren heeft het bedrijf diverse technieken ontwikkeld waardoor het uiterlijk van het kunstgras de perfectie benadert. Zo hebben alle vezels een natuurlijke ‘groeirichting’ en een realistische glans. De vezels hebben een nerf in de rug van het blad, waardoor de spriet beschikt over een natuurlijke V-vorm en extra veerkrachtig is.

KWALITEIT EN LEVENSDUUR

Wil je jouw klanten uitsluitend de beste producten verschaffen? Met kunstgras van Royal Grass® weet je zeker dat je werkt met een kwaliteitsproduct. Alle kunstgrassen van Royal Grass® zijn gemaakt van de beste materialen en beschikken zowel over een dubbele backing als over UV-filters. Hierdoor is het kunstgras stevig, slijtvast en kleurvast. Royal Grass® is dan ook geschikt voor intensief gebruik en dagelijkse betreding en heeft een jarenlange levensduur. Klanten in België ontvangen 15 jaar garantie op het kunstgras.

ZELF PLAATSEN?

Veel (tuin)aannemers zijn wat terughoudend om kunstgras te gebruiken omdat ze geen ervaring hebben met het installeren ervan. Bij VD Kunstgrassen kunnen we jou een professionele installatietraining geven, zodat je precies weet hoe je het kunstgras op professionele wijze kunt plaatsen. Tevens verzorgen we producttrainingen zodat je jouw klanten op deskundige wijze kunt informeren. Ga je een eerste keer aan de slag met Royal Grass® kunstgras, wel dan gaat er iemand van ons graag kosteloos mee om de installatie in goede banen te leiden. Voor ons is het afgewerkte product minstens zo belangrijk als de verkoop van het gras. Daar staat en valt immers de merknaam mee.

PLAATSINGSERVICE

Laat je het aanleggen liever aan kunstgras experts over, dan kunnen wij de installatie ook voor je verzorgen. Wij leggen het kunstgras, terwijl jij je concentreert op andere werkzaamheden in de tuin. Daarbij houden we uiteraard zorgvuldig rekening met jouw werkwijze. Onze installateurs kunnen bijvoorbeeld werken in jouw bedrijfskleding.

GEREEDSCHAPPEN EN ACCESSOIRES

Als je gebruikmaakt van VD Kunstgrassen als leverancier, dan kun je alle onderdelen en accessoires op één plek kopen. We beschikken over alle benodigdheden voor de installatie zoals lijm, lijmband, bevestigingsmaterialen, instrooizand en geotextiel, enz

KOM EENS LANGS

Ben je benieuwd naar hoe ons kunstgras er in werkelijk uitziet en hoe het aanvoelt? Bezoek dan onze kijktuin in Wilrijk. Hier zijn de verschillende modellen uit onze collectie aangelegd in ruime gazons. Zo krijg je een goede indruk van de uiterlijke kenmerken en de kwaliteit van het kunstgras. Onze specialisten geven je graag een rondleiding.

Menu