KUNSTGRAS BRUSSEL

Kunstgras Brussel

Een prachtig groene tuin in een stad als Brussel, is dat mogelijk? Met het kunstgras van VD Kunstgrassen kunt u iedere tuin voorzien van een heerlijk groen gazon, waar u ieder moment van het jaar van kunt genieten. Zelfs als u geen tuin heeft, behoort het met Royal Grass® kunstgras tot de mogelijkheden om een prachtig grasveld te hebben. Bijvoorbeeld op uw balkon of dakterras, maar ook groendaken worden steeds geliefder.

De kracht van VD Kunstgrassen

VD Kunstgrassen heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van kunstgras. Hierdoor beschikt het bedrijf over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van grastapijt. Niet voor niets is VD Kunstgrassen de officiële dealer van Royal Grass® kunstgras in Brussel. Royal Grass® produceert de hoogste kwaliteit kunstgras.

Kunstgras brussel

Natuurlijke uitstraling

Wat is er zo bijzonder aan kunstgras van Royal Grass®? Dat is vooral de ongekend natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van diverse innovatieve technologieën, zoals vezels met een V-vorm en een eigen groeirichting is het kunstgras nog maar nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Daarnaast is Royal Grass® kunstgras volledig recyclebaar en honderd procent veilig verklaard door onafhankelijke instanties. Om een jarenlange levensduur te garanderen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten en technieken voor het vervaardigen van de grasmatten.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Service VD Kunstgrassen

Wanneer u kunstgras koopt van VD Kunstgrassen, dan kunt u rekenen op uitgebreide, op maat gemaakte service. De specialisten van VD Kunstgrassen voorzien u graag van uitgebreid advies.  Om een weloverwogen keuze te kunnen maken heeft VD Kunstgrassen bovendien een kijktuin, waar verschillende modellen kunstgras zijn aangelegd. Zodoende kunt u deze goed bestuderen, eroverheen lopen en met elkaar vergelijken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u ervoor kiezen het kunstgras zelf te plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van de plaatsing service van VD Kunstgrassen.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Brussel

Kunstgras is een zeer veelzijdig product en geschikt voor tal van toepassingen. Uiteraard is kunstgras ideaal in iedere tuin. Vooral wanneer u een tuin heeft waar natuurlijk gras maar moeilijk wil groeien, is kunstgras een uitkomst. Met kunstgras heeft u vrijwel geen omkijken naar het onderhoud en het gras blijft het hele jaar mooi groen en te gebruiken. Omdat kunstgras gelegd kan worden op vrijwel iedere ondergrond is het bovendien erg geschikt voor op balkons, dakterrassen en voor groendaken.

Daarnaast is kunstgras makkelijk toepasbaar in de openbare ruimte. Het kan intensief gebruikt worden en vergt zoals gezegd vrijwel geen onderhoud en blijft het hele jaar mooi. Hierdoor is het bijvoorbeeld een geschikte oplossing voor onderhoudsvriendelijke groenstroken of een ondergrond voor een speelplaats.

 

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.