KUNSTGRAS MECHELEN

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Mechelen

Het mooiste, sterkste en meest natuurgetrouwe kunstgras in Mechelen vindt u bij VD Kunstgrassen. Als kunstgras specialist en erkende leverancier van Royal Grass® kunstgras heeft VD Kunstgrassen een uitgebreide collectie met kwalitatief hoogwaardige grastapijten. Gebruik deze prachtige kunstgrassen bijvoorbeeld voor een onderhoudsvriendelijke tuin, een frisgroen balkon of een prachtig dakterras. Daarnaast is VD Kunstgrassen gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras in de openbare ruimte, bijvoorbeeld voor speelplaatsen of groenvoorzieningen.

VD Kunstgrassen levert kunstgras aan zowel particulieren als tuinondernemers. Een van de grote voordelen van kunstgras is dat het nauwelijks onderhoud vergt. Het hoeft bijvoorbeeld niet gemaaid of gesproeid te worden. Daarnaast wordt kunstgras ook niet stukgelopen als het intensief gebruikt wordt of bij slecht weer, zoals bij natuurlijk gras al snel het geval is. Daarmee is kunstgras een perfecte oplossing voor in iedere tuin, maar ook op balkons en dakterrassen. Doordat Royal Grass® kunstgras ontzettend sterk en slijtvast is, is het bijvoorbeeld ook erg geschikt als ondergrond voor speelplaatsen en schoolpleinen.

Kunstgras Mechelen

Natuurlijke uitstraling

VD Kunstgrassen heeft als officiële dealer van Royal Grass® in Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant een prachtig assortiment met kunstgrassen van de allerhoogste kwaliteit. Door het gebruik van innovatieve technologieën zoals de V-shape® en ReaDY® heeft het kunstgras een buitengewoon natuurlijke uitstraling. Tel daarbij op dat het kunstgras altijd een dubbele backing heeft, honderd procent recyclebaar is en ook nog eens een jarenlange levensduur heeft en u heeft een natuurlijk ogend product, waar u jarenlang van kunt genieten.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kunstgras kopen in Mechelen

Heeft u interesse in een van de producten van VD Kunstgrassen, dan stelt VD Kunstgrassen graag een op maat gemaakte offerte voor u op. Desgewenst kan VD Kunstgrassen ook de installatie van het kunstgras voor u verzorgen. Zodoende heeft u nergens omkijken naar.

Om een betere indruk te krijgen van de kwaliteit en natuurgetrouwheid van de kunstgrassen kunt u tevens de kijktuin van VD Kunstgrassen in Wilrijk bezoeken. Hier zijn verschillende kunstgrassoorten voor u aangelegd zodat u deze makkelijk kunt bekijken, met elkaar kunt vergelijken en er zelfs overheen kunt lopen.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Prijs kunstgras

De prijs van het aanleggen van kunstgras in Mechelen is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs van de grasmat zelf wordt berekend per vierkante meter. Daarnaast dient men rekening te houden met bijkomende kosten, bijvoorbeeld voor de installatie en de voorbereidende werkzaamheden. De meeste tuinen in Mechelen bestaan uit een bodem van zandgrond, die erg geschikt is voor het aanleggen van kunstgras.

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.