KUNSTGRAS LIER

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Lier

VD Kunstgrassen is al jarenlang dé kunstgras expert in Lier. Wanneer u op zoek bent naar het juiste type kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras, dan helpt VD Kunstgrassen u graag verder. Daarnaast levert VD Kunstgrassen ook kunstgras (met of zonder installatie) aan tuinondernemers en voert het projecten uit voor overheden en bedrijven. De collectie van VD Kunstgrassen bestaat uit de hoogste kwaliteit producten, in diverse prijsklassen, die worden gekenmerkt door een zeer natuurlijke uitstraling.

Als erkend leverancier van Royal Grass® kunstgras beschikt VD Kunstgrassen over een uitgebreide collectie aan kunstgrassen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld kunstgras met langere vezels en een ongereptere uitstraling of juist een mooie strakke grasmat. Royal Grass® kunstgras is uitgebreid getest volgens de strengste normeringen en honderd procent veilig bevonden. Kinderen en huisdieren kunnen er dus zonder zorgen op spelen. Om een jarenlange levensduur te garanderen wordt er altijd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen en een dubbele backing. Het kunstgras is dan ook kleur- en slijtvast en u ontvangt negen jaar garantie op UV-verkleuring.

Kunstgras Lier

Natuurlijke uitstraling

Veel mensen zijn nog steeds bang dat kunstgras er ‘nep’ uitziet. Met de producten die VD Kunstgrassen levert, hoeft u daar niet bang voor te zijn. Uitgebreid onderzoek heeft in de loop der jaren geleid tot diverse innovaties die het kunstgras een ongekend realistisch uiterlijk schenken. Zo hebben de vezels net als echt gras een V-vorm, microscopisch kleine nerven en een natuurlijke groeirichting. Hierdoor heeft het kunstgras alle kenmerken van echt gras, maar heeft u geen omkijken naar tijdrovende klussen als grasmaaien of het sproeien van uw gazon. Bovendien kan kunstgras op vrijwel iedere ondergrond geïnstalleerd worden en is het gazon het hele jaar door mooi groen.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kunstgras kopen in Lier

Wilt u graag kunstgras in uw tuin of bijvoorbeeld op uw dakterras of balkon? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs in onze kijktuin in Wilrijk.

 

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

 

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Lier

Wilt u kunstgras laten plaatsen in Lier? VD Kunstgrassen levert grastapijt met of zonder installatie. U kunt er dus voor kiezen om de installatie zelf voor rekening te nemen of dit over te laten aan de specialisten van VD Kunstgrassen. Bij het zelf installeren van kunstgras is het belangrijk om goed rekening te houden met de plaatselijke omstandigheden. Zo dient de ondergrond waterdoorlatend en stabiel te zijn. Zo niet, dan is het nodig om eerst een onderlaag te plaatsen. Ook dit kan VD Kunstgrassen voor u verzorgen.

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.