Benieuwd naar de mogelijkheden van kunstgras?

Ontdek alle voordelen van kunstgras in onze inspiratiebrochure

Laat je inspireren door een greep uit onze realisaties

VD Kunstgrassen helpt klanten in Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant met het realiseren van een groene leef- en spelomgeving waarin plezier en ontspanning centraal staan. We plaatsen kunstgras dat net zo natuurgetrouw oogt als echt gras, maar waarbij je nooit meer last hebt van een modderig gazon of kale plekken in het gras.

En wist je dat kunstgras en biodiversiteit bij ons hand in hand gaan? 🌱🐝 Biodiversiteit is erg belangrijk, ook voor ons. Daarom gaan we samen met jou graag op zoek naar de beste combinatie van planten en bomen om het leven in je tuin te stimuleren. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de 100% recycleerbare producten van Royal Grass®. 🌻🦋🌳

Wij geloven in de combinatie van kunstgras en echte natuur🌿

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Onderstaande kunstgrasmodellen zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor huisdieren:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

KOM ONS KUNSTGRAS BEKIJKEN

Twijfel je nog over de kwaliteit of het uiterlijk van ons kunstgras? Het kopen van kunstgras is een investering voor de lange termijn en wij begrijpen dat je daarbij niet over één nacht ijs gaat. Daarom hebben we een ruime kijktuin aangelegd waar je alle modellen in overzichtelijke gazons kunt bewonderen. We geven je graag een rondleiding. Ook de hond, kat of eender welk ander dier is van harte welkom.

Jouw huisdier laten genieten van een sterk en veilig gazon?

WAT VINDEN DEZE KLANTEN?

Deze klanten gingen jou voor en lieten kunstgras aanleggen. Lees de reacties en kom erachter hoe zij (en hun huisdieren) het kunstgras in de tuin ervaren.

We delen graag onze referenties met u zodat u het zelf kunt ervaren.

Referentie klant VD Kunstgrassen