ONS TEAM

Wij bij VD Kunstgrassen doen wat we doen omdat we in de eerste instantie onze klanten graag helpen op eender welke manier die gerelateerd kan zijn aan ons vak. De verwachtingen van klanten overtreffen, kunnen bijdragen bij het oplossen van uitdagingen, creëren van een mooie, leuke en veilige groenomgeving, … dat is onze drive, daar gaan we elke dag 200% voor!

Met de aanleg van levensecht kwaliteitskunstgras helpt VD Kunstgrassen  klanten in de regio Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant met het realiseren van een groene leefomgeving. We nemen frustraties met betrekking tot de tuin weg en zorgen zodoende dat jij alles uit je vrije tijd kunt halen. Ons kunstgras is daarnaast uitermate geschikt voor veilige, kindvriendelijke speeltuinen, schoolpleinen en multifunctionele sportveldjes. We beschikken over een jong team van gepassioneerde kunstgrasdeskundigen die er iedere dag alles aan doen om van onze klanten, tevreden klanten te maken.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras plaatsen?

WIJ ONTZORGEN

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar kunstgras voor een grote of een kleine tuin, voor een balkon of dakterras of voor een speeltuin, schoolplein of kinderdagverblijf, VD Kunstgrassen kan jouw project van begin tot eind voor je uitvoeren. We maken altijd een ontwerp op maat, kunnen alle voorbereidende werken verzorgen en voeren de installatie van het gras zelf uit.

TEAM SPECIALISTEN

Ons gespecialiseerd en gepassioneerd team weet precies wat er nodig is voor de realisatie van ieder project. Door onze bouwkundige achtergrond en kennis van bestratingstechnieken weten we voor iedere locatie precies welke ondergrond en opbouw de mooiste grasmat oplevert. Zodoende weet je zeker dat je in de toekomst niet tegen problemen aanloopt. Een verkeerde opbouw of ongeschikte ondergrond kan immers zorgen voor wateroverlast of vervorming van het grastapijt. Daarom adviseren wij gebruik te maken van onze installatieservice.

OOK VOOR TUINAANNEMERS

Wil je als (tuin)aannemer werken met kwaliteitskunstgras? Bij VD Kunstgrassen werken we als leverancier van Royal Grass® kunstgras ook samen met (tuin)aannemers in de regio Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant. We leveren of plaatsen kunstgras voor zakelijke partners en verzorgen daarnaast product- en installatietrainingen voor tuinprofessionals.

OVER ONS KUNSTGRAS

Bij VD Kunstgrassen werken we uitsluitend met de beste kwaliteit materialen, waaronder Royal Grass® kunstgras. Dit kunstgras is door het gebruik van innovatieve technologieën nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Alle uiterlijke kenmerken van echt gras zijn tot in detail nagebootst. Zo heeft Royal Grass® kunstgras grassprieten met een natuurgetrouwe V-vorm, beschikken de vezels over een zeer realistische kleur en glans en heeft het kunstgras zelfs een levensechte ‘groeirichting’.

Ons kunstgras oogt niet alleen ontzettend fraai, door de hoge kwaliteit materialen heeft iedere grasmat bovendien een jarenlange levensduur. Alle kunstgrassen hebben een dubbele backing en zijn voorzien van kleurvaste, slijtvaste vezels. In combinatie met een vakkundige installatie zorgt dit ervoor dat je jarenlang kunt genieten van jouw kunstgras. Klanten in België ontvangen 15 jaar garantie op kunstgras van Royal Grass®.

Royal Grass® kunstgras is 100% veilig. Alle producten voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnorm EN 71-3. Kinderspeelgoed moet bijvoorbeeld ook voldoen aan deze maatstaf. Alle kunstgrassen zijn uitgebreid getest door onafhankelijke instanties als TNO en uit deze onderzoeken is keer op keer gebleken dat het kunstgras voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Je kunt kinderen en huisdieren dus met een gerust hart op het kunstgras laten spelen.