KUNSTGRAS BOOM

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Boom

Zoekt u kwalitatief hoogwaardig, nauwelijks van echt gras te onderscheiden kunstgras in Boom? Kom dan eens langs bij VD Kunstgrassen. In onze kijktuin vindt u een uitgebreide collectie aan prachtige, natuurgetrouwe kunstgrassen van het merk Royal Grass®. VD Kunstgrassen levert kunstgras aan zowel particulieren als tuinprofessionals. Geniet dag in dag uit van een prachtige groene tuin, waar u geen omkijken naar heeft.

 

Over VD Kunstgrassen

VD Kunstgrassen is de erkende dealer van Royal Grass® kunstgras in Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ook Boom behoort dus tot het uitgebreide werkgebied van VD Kunstgrassen. Als gerenommeerd kunstgrasspecialist levert en installeert VD Kunstgrassen al jarenlang kunstgras voor Vlaamse tuinen, maar ook voor balkons, dakterrassen en groendaken. Daarnaast heeft VD Kunstgrassen tal van projecten uitgevoerd voor overheden, bijvoorbeeld het aanleggen van groenstroken of kunstgras als ondergrond voor speelplaatsen.

Kunstgras boom

Kwaliteit kunstgras

Kunstgras is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. VD Kunstgrassen heeft uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten. Royal Grass® kunstgras voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen, is volledig recyclebaar en heeft door het gebruik van topkwaliteit grondstoffen en een dubbele backing een jarenlange levensduur. Bovenal heeft Royal Grass® kunstgras een zeer natuurgetrouwe uitstraling, die wordt bereikt door het gebruik van uiteenlopende innovatieve technieken. Hierdoor benaderen de kunstgrasvezels de eigenschappen van echte grassprieten tot in de perfectie.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek onze kijktuin

Het kiezen van het juiste soort kunstgras op basis van stalen of foto’s is lastig. Daarom heeft VD Kunstgrassen een kijktuin waar verschillende modellen kunstgras voor u zijn aangelegd. Op deze manier kunt u het kunstgras uitgebreid bestuderen, eroverheen lopen en de verschillende types met elkaar vergelijken.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Boom

Wanneer u besluit kunstgras te kopen in Boom, dient u met verschillende zaken rekening te houden. Allereerst zijn er verschillende soorten kunstgras beschikbaar. Kiest u voor een kortere vezel en een strakker uiterlijk of gaat u voor lange, weelderige sprieten en een wildere uitstraling? Daarnaast is het belangrijk om goed rekening te houden met de ondergrond. Deze dient waterdoorlatend en stabiel te zijn. Zandgrond is vrijwel altijd een geschikte ondergrond, maar kunstgras is met de juiste voorbereidingen aan te leggen op vrijwel iedere bodem.

Om er zeker van te zijn dat het kunstgras zo goed mogelijk is aangelegd, kunt u gebruikmaken van de plaatsing service van VD Kunstgrassen. Met jarenlange ervaring op het gebied van kunstgras weet VD Kunstgrassen exact hoe uw grastapijt zo mooi en strak mogelijk gelegd kan worden.

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.