KUNSTGRAS ANTWERPEN

Kunstgras Antwerpen

VD Kunstgrassen verzorgt de aanleg van de mooiste tuinen, balkons en dakterrassen met kunstgras in Antwerpen. Daarnaast is VD Kunstgrassen gespecialiseerd in kunstgras voor bedrijven en overheden. Als officiële leverancier van Royal Grass® kunstgras heeft VD Kunstgrassen een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogwaardige producten. In combinatie met de specialistische service van VD Kunstgrassen zorgt dat voor een unieke kunstgraservaring voor u als klant.

In grote steden als Antwerpen is het vaak moeilijk om echt gras te laten groeien. Veel inwoners van de stad hebben slechts een kleine of helemaal geen tuin en bovendien hebben veel mensen geen tijd voor het onderhouden van een grasveld. Dit gaat ten koste van een prettige, groene leefomgeving. Kunstgras biedt in dergelijke situaties een uitkomst. Het kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangelegd, terwijl kunstgras vrijwel geen onderhoud vergt.

Kunstgras antwerpen

Natuurlijke uitstraling

Het kunstgras uit de collectie van VD Kunstgrassen heeft bovendien een zeer realistisch uiterlijk. VD Kunstgrassen is de erkende dealer van Royal Grass®. Dit merkt produceert de hoogste kwaliteit kunstgrassen, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse innovatieve technieken. Zo heeft Royal Grass® onder andere de V-shape® ontwikkeld. Met deze vooruitstrevende technologie hebben de kunstgrasvezels net als echte grassprieten een V-vorm, wat de grasmat een zeer natuurlijke aanblik geeft. Daarnaast heeft Royal Grass® technieken ontwikkeld waardoor de kleur en de groeirichting vrijwel identiek zijn aan die van echt gras.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek de kijktuin

Om u te helpen bij het kiezen van het juiste type kunstgras heeft VD Kunstgrassen een kijktuin waar diverse modellen kunstgras voor u zijn aangelegd. Zodoende kunt u deze met elkaar vergelijken en direct advies vragen aan de aanwezige specialisten.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Plaatsen kunstgras Antwerpen

Wanneer u kunstgras wilt leggen in Antwerpen dient u rekening te houden met diverse zaken. Allereerst dient u het kunstgras te kiezen dat het beste past bij uw wensen. Sommige kunstgrassen zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor intensief gebruik, terwijl andere modellen meer geschikt zijn voor siertuinen. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond stabiel en waterdoorlatend is. VD Kunstgrassen helpt u graag met het maken van een installatie plan en kan ook het plaatsen van het kunstgras voor u voor rekening nemen.

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.