KUNSTGRAS HERENTALS

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Herentals

Woont u in Herentals en bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras? Dan bent u bij VD Kunstgrassen aan het juiste adres. Als officiële dealer van Royal Grass® heeft VD Kunstgrassen een uitgebreid assortiment aan topkwaliteit kunstgrassen. Deze zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor tuinondernemers. Wilt u graag meer weten over het aanleggen van kunstgras of heeft u vragen over een van de producten? Neem dan gerust contact op met VD Kunstgrassen of bezoek onze kijktuin in Wilrijk.

 

Kunstgras tuin

Kunstgras is het ideale product voor in iedere tuin. Het is zeer stevig, het hele jaar door groen en het vergt nauwelijks onderhoud. Met kunstgras hoeft u bijvoorbeeld nooit meer gras te maaien, terwijl het er wel het hele jaar door prachtig bij ligt. Zelfs bij slecht weer is het kunstgras gewoon te gebruiken. VD Kunstgrassen is gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras in tuinen. Heeft u geen tuin, maar wilt u wel graag een mooi gazon? Kunstgras is tevens ideaal voor balkons en dakterrassen.

Kunstgras Herentals

Natuurlijke uitstraling

Als kunstgrasspecialist werkt VD Kunstgrassen nauw samen met Royal Grass®. Dit merkt produceert kunstgras van de allerhoogste kwaliteit. Door het gebruik van innovatieve technieken is het kunstgras nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Service VD Kunstgrassen

VD Kunstgrassen streeft naar een klant die helemaal tevreden is. U profiteert dan ook altijd van optimale service. Bezoek bijvoorbeeld onze kijktuin, waar diverse modellen voor u zijn aangelegd zodat u deze met elkaar kunt vergelijken en waar u advies kunt vragen aan een van de aanwezige experts. Daarnaast kan VD Kunstgrassen de grasmat voor u installeren. Dat gebeurt altijd op professionele wijze en in nauw overleg met u als klant.

VD Kunstgrassen levert kunstgras in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. Herentals en in omliggende plaatsen als Grobbendonk en Olen vormen dan ook belangrijk onderdeel van ons werkgebied.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Ondergrond Herentals

De plaats Herentals is gelegen in de Kempen, een geografische streek en natuurgebied op de grens van Nederland en België met een bodem van dekzand. Zandgrond is een ideale bodem voor kunstgras omdat het stevig en waterdoorlatend is. Hierdoor is kunstgras vaak zonder al te veel moeilijkheden aan te leggen in Herentals. Maar ook wanneer u een tuin heeft met een andere bodemsoort is het mogelijk om kunstgras te plaatsen. VD Kunstgrassen geeft u graag advies over de voorbereidingen die nodig zijn om de ondergrond geschikt te maken.

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.