KUNSTGRAS TURNHOUT

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Turnhout

Wat is er mooier dan een prachtig groen gazon in uw tuin in Turnhout? Met kunstgras van VD Kunstgrassen tovert u iedere tuin, maar ook uw balkon of dakterras om in een prachtige, groene oase. Als officiële dealer van Royal Grass® in Turnhout en omgeving levert VD Kunstgrassen uitsluitend producten van de allerhoogste kwaliteit. Bent u benieuwd naar de collectie van VD Kunstgrassen? Kom dan gerust langs in de kijktuin in Wilrijk. Hier zijn verschillende modellen voor u aangelegd, zodat u deze van dichtbij kunt bekijken.

VD Kunstgrassen is de officiële leverancier van Royal Grass® kunstgras. Zowel particulieren als tuinprofessionals en architecten kunnen terecht bij VD Kunstgrassen. De producten van VD kunstgrassen zijn uitermate geschikt voor in tuinen van particulieren. Daarnaast levert VD Kunstgrassen ook grastapijt voor projecten in de openbare ruimte, groenvoorzieningen en scholen.

Kunstgras Turnhout

Natuurlijke uitstraling

VD Kunstgrassen heeft een uitgebreid assortiment aan kunstgras van het merk Royal Grass®. Dit merkt wordt uitsluitend verkocht door erkende leveranciers. Royal Grass® kunstgras staat bekend om zijn hoge kwaliteit en natuurgetrouwheid.

Door het gebruik van verschillende innovatieve technologieën is het kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Ideaal wanneer u een tuin wilt met een groen karakter, maar geen tijd heeft voor de onderhoudswerkzaamheden die komen kijken bij echt gras. Royal Grass® kunstgras heeft een jarenlange levensduur, is gegarandeerd veilig en honderd procent recyclebaar.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

De voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft diverse significante voordelen. Behalve dat het niet gemaaid of gesproeid hoeft te worden, kan het bijvoorbeeld vrijwel overal worden aangelegd. Daarmee is het bijvoorbeeld erg geschikt voor tuinen waar natuurlijk gras niet wil groeien of op een balkon of dakterras. Bovendien is kunstgras het hele jaar door groen, wordt het niet stukgelopen en is het zelfs na een flinke regenbui gewoon te gebruiken.

 

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Turnhout

Wilt u kunstgras laten plaatsen in Turnhout? De stad Turnhout ligt grotendeels op zandgrond. Dit is een geschikte ondergrond voor kunstgras omdat zand waterdoorlatend en stabiel is. Wanneer u besluit kunstgras te kopen, dan kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe gazon zelf aan te leggen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de professionele plaatsing service van VD Kunstgrassen.

Prijs kunstgras

VD Kunstgrassen heeft een collectie met producten in diverse prijsklassen. Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? VD Kunstgrassen stelt graag een vrijblijvende offerte voor u op.