KUNSTGRAS VILVOORDE

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Vilvoorde

Een prachtige groene tuin in Vilvoorde zonder tijdrovende onderhoudsklussen? Met het kunstgras van VD Kunstgrassen geniet u het hele jaar door van een gazon dat er schitterend bijligt, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om het grasmaaien, bemesten of besproeien van het gras. Bovendien zijn de topkwaliteit kunstgrassen zeer geschikt voor intensief gebruik.

Omdat kunstgras op vrijwel iedere ondergrond is aan te leggen, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Natuurlijk kunt u kunstgras aanleggen in de tuin, ook wanneer deze niet geschikt is voor echt gras door bijvoorbeeld een gebrek aan zon. Of wat dacht u van een prachtig gazon op uw balkon of dakterras? Door de hoge kwaliteit is het kunstgras van VD Kunstgrassen daarnaast ook erg geschikt als ondergrond voor een speelplaats, op een schoolplein en in de openbare ruimte. Kunstgras is verder een ideale oplossing voor groendaken en greenwalls. Het is zelfs mogelijk om kunstgras binnenshuis aan te leggen.

Kunstgras Vilvoorde

Natuurlijke uitstraling

Wilt u topkwaliteit kunstgras kopen in Vilvoorde? Dan bent u bij VD Kunstgrassen aan het juiste adres. VD Kunstgrassen is namelijk de officiële leverancier van Royal Grass® kunstgras in Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant. Royal Grass® produceert kwalitatief hoogwaardige kunstgrassen. Door het gebruik van innovatieve technieken oogt het kunstgras van Royal Grass® ongekend natuurgetrouw.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek de kijktuin

Natuurlijk is het moeilijk om een keuze te maken aan de hand van foto’s of stalen. Daarom heeft VD Kunstgrassen een speciale kijktuin, waar de verschillende modellen kunstgras voor u zijn aangelegd. Zodoende kunt u deze beter met elkaar vergelijken en het kunstgras kiezen dat het beste aansluit op uw wensen.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Service VD Kunstgrassen

De hoge kwaliteit van het kunstgras combineert VD Kunstgrassen met een service die daarbij past. Klanten worden altijd uitgebreid geadviseerd door professionele medewerkers. Of u nu kunstgras zoekt voor in uw tuin of voor een grootschalig project, VD Kunstgrassen heeft altijd een op maat gemaakte oplossing voor u in huis. Bovendien kunt u gebruikmaken van de expertise van VD Kunstgrassen op het gebied van installatie.

 

Kunstgras kopen in Vilvoorde

VD Kunstgrassen levert kunstgras overal in Vilvoorde en omliggende plaatsen. U kunt ervoor kiezen om het kunstgras te kopen met of zonder installatie? Wilt u weten wat het plaatsen van kunstgras gaat kosten? VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakt offerte voor u op.