Bent u als professionele tuinaannemer op zoek naar een betrouwbare partner voor de aanleg van kunstgras in uw projecten? Zoek niet verder! Bij VD Kunstgrassen streven we ernaar om een samenwerking aan te gaan waar iedereen beter van wordt, met tevreden eindklanten als resultaat. We bieden een uitgebreide service en werken uitsluitend met hoogwaardig kunstgras van Royal Grass®, een leverancier met een bewezen reputatie sinds 2003.

Samenwerken op maat

Bij VD Kunstgrassen begrijpen we dat ieder project uniek is. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor samenwerking aan. Of u nu alleen materialen nodig heeft, graag samenwerkt aan een project of liever volledig ontzorgd wordt, bij ons is alles mogelijk. We luisteren naar uw wensen en passen onze dienstverlening aan om samen tot het beste resultaat te komen.

Bewezen kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we exclusief met Royal Grass® kunstgras. Dit hoogwaardige kunstgras heeft een bewezen reputatie en staat garant voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Door te kiezen voor VD Kunstgrassen en Royal Grass® kunt u er zeker van zijn dat uw klanten tevreden zullen zijn met het eindresultaat.

Grote stalen ter beschikking

Voor onze professionele klanten stellen we graag grote stalen van verschillende producten ter beschikking. Zo kunt u uw klanten op locatie een realistisch beeld geven van de kwaliteit van ons kunstgras. Deze grote stalen zijn ideaal om uw klanten te overtuigen van de voordelen van kunstgras en hen te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Een duurzame toekomst

Bij VD Kunstgrassen streven we naar een duurzame toekomst. Daarom zijn alle producten van Royal Grass® bewezen circulair. Sinds 2018 nemen wij actief deel aan het takeback programma van Royal Grass®, waarbij we zorgen voor de recyclage van snij overschotten en kunstgrasafval. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we de impact op het milieu. Door met VD Kunstgrassen samen te werken, kunt u laten zien dat u bewuste keuzes maakt voor een duurzame toekomst.

15 jaar garantie

Dat Royal Grass® geloofd in hun kwaliteit is te merken aan de hoge garanties. Deze bedraagt maar liefst 15jaar op elk product. Daarnaast krijg je ook nog eens een recyclagegarantie na de levensduur van het product. Deze garantie wordt onderschreven doormiddel van een certificaat met alle nodige gegevens op. Bovendien vallen ook de grondwerken onder onze garantie wanneer u deze door ons laat uitvoeren. Met VD Kunstgrassen kunt u met een gerust hart uw klanten laten genieten van jarenlang plezier van hun kunstgrasproject.

Snelle levering en transparante prijzen

Bij VD Kunstgrassen begrijpen we dat een snelle levering belangrijk is, zodat u met een gerust hart kunt plannen. Dankzij onze stevige voorraad kunnen we altijd snel leveren en installeren. Bovendien hanteren we transparante prijzen en kunt u gebruikmaken van onze online calculator op onze website voor een snelle prijsindicatie. Met VD Kunstgrassen kunt u rekenen op betrouwbare en efficiënte dienstverlening.

Leer alles over kunstgras

Bent u als tuinaannemer nieuw in de wereld van kunstgras, maar wilt u graag meer leren? Bij VD Kunstgrassen staan wij klaar om u wegwijs te maken. We delen graag onze expertise en helpen u op weg naar een succesvol kunstgrasproject. Met ons advies en ondersteuning kunt u zich onderscheiden als tuinaannemer en de kwaliteit van uw dienstverlening verder verbeteren.

Biodiversiteit en kunstgras in harmonie

Bij VD Kunstgrassen zien we kunstgras als een oplossing voor uitdagingen, niet als vervanging van de natuur. We streven naar een harmonieuze combinatie van biodiversiteit en kunstgras. Op deze manier kunt u uw klanten voorzien van prachtige groene gazons, terwijl u ook natuurlijke elementen in de tuin behoudt. Samen kunnen we werken aan tuinen die zowel esthetisch aantrekkelijk als ecologisch verantwoord zijn.

Jarenlang genieten van een mooi resultaat

Dankzij de kwaliteit en duurzaamheid van ons kunstgras kunnen uw klanten jarenlang genieten van een mooi resultaat. Mocht er toch onderhoud nodig zijn, dan bieden wij een onderhoudsservice aan voor gerealiseerde kunstgrasprojecten tegen duidelijke vaste prijzen. Door met VD Kunstgrassen samen te werken, kunt u uw klanten kwalitatief hoogwaardige kunstgrasprojecten bieden waar ze lang plezier van zullen hebben.

Een groene ruimte op het dak

Wilt u een extra groene ruimte creëren op het dak in uw project? Bij VD Kunstgrassen hebben we veel expertise op dit gebied. Als u denkt aan kunstgras voor uw dakproject, vraag ons dan zeker om advies. We helpen graag bij het realiseren van uw droomproject en kunnen u voorzien van de benodigde kennis en materialen.

Waarom kunstgras de moeite waard is voor uw klanten

Kunstgras biedt diverse voordelen voor uw klanten en is een ideaal alternatief op plaatsen waar een natuurlijk gazon moeilijk te realiseren is. Het is perfect geschikt voor daktuinen en kan uitstekend gecombineerd worden met natuurlijke elementen om biodiversiteit te bevorderen. Kunstgras blijft groen en vergt relatief weinig onderhoud. Daarnaast zorgt een waterdoorlatende en bufferende ondergrond voor een goede waterbeheersing. Honden en katten zijn dol op het comfort van kunstgras en met kunstgras kunnen uitdagende en inclusieve speelomgevingen voor jong en oud gecreëerd worden. Kunstgras (speel)velden zijn bijna het hele jaar door bruikbaar, zelfs na een regenbui.

Bij VD Kunstgrassen streven we naar een wereld zonder afval. We leggen niet zomaar overal kunstgras neer, maar zoeken naar plekken waar natuurlijk gras het moeilijk heeft. We moedigen mensen ook aan om te kiezen voor kunstgras als alternatief voor traditionele verhardingen. Door kunstgras te combineren met de juiste ondergrond kan er tot wel 60 liter water per vierkante meter per minuut in de grond worden opgenomen. Als bewijs van onze toewijding werken we nauw samen met onze partner Royal Grass®, die hun circulaire programma succesvol hebben laten testen door de Universiteit Gent.

Als professionele tuinaannemer wilt u samenwerken met een betrouwbare partner die u ondersteunt in uw kunstgrasprojecten. Bij VD Kunstgrassen vindt u die partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Samen kunnen we prachtige kunstgrasprojecten realiseren waar uw klanten jarenlang van zullen genieten.