ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Heb je nog nooit met kunstgras gewerkt en zoek je hulp? Is het project misschien te lastig, of heb je nog niet genoeg ervaring? Of heb je gewoon geen tijd en laat je de plaatsing liever over aan specialisten? Geen probleem, wij zijn er om je te helpen. 

We spreken graag een keer af bij ons op kantoor, dan kun je ook gelijk zien en ervaren hoe mooi ons gras is en wat onze service voor jou kan betekenen. Wij stellen onze kijktuin ook ter beschikking voor jou en je klanten, desgewenst voorzien van ons advies. Vul onderstaand formulier in of bel om een afspraak te maken. 

MEER INFO

Wij zijn volledig ingericht om tuinaannemers te ontzorgen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van samenwerken? Vul dit formulier in, wij reageren binnen 24 uur.

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

OFFERTE EN STALEN

Wil je graag een offerte aanvragen en stalen ontvangen? Vul dit formulier in, wij reageren binnen 24 uur. Bij de offerte aanvraag ontvang je ook een mooie sample box met stalen en aanvullende informatie.

Samplebox kunstgras

Vergeet niet om ons privacybeleid te lezen.

  • Maak uw keuze
  • Maak uw keuze
  • Maak uw keuze

CONTACTGEGEVENS

VD Kunstgrassen
Kernenergiestraat 51 A, Wilrijk
T: 033760960
E: info@vd-kunstgrassen.be

Wil je jouw klanten laten profiteren van de voordelen van kunstgras? Bij VD Kunstgrassen werken we graag samen met tuinprofessionals die er dag in dag uit naar streven hun klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en de beste service, óók als je geen ervaring hebt met het plaatsen van kunstgras. Maak gebruik van het meest natuurlijk ogende kunstgras én de kennis en ervaring van VD Kunstgrassen. Je kunt het kunstgras voordelig bij ons inkopen en we verzorgen deskundige product- en installatiecursussen.

OPENINGSTIJDEN KANTOOR

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag open van 9 tot 17u
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag van 9 tot 17u
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag van 9 tot 16u (vanaf Februari tot en met November)

Afhalingen of bezoeken buiten de openingsuren alleen op afspraak.

BEZOEK ONZE KIJKTUIN

Onze kijktuin vindt u aan de Kernenergiestraat 51A in Wilrijk. De tuin is vrij te bezoeken, deze ligt namelijk naast de openbare weg. Je kan hier dus ten allen tijde terecht. Tijdens onze openingsuren is er steeds iemand aanwezig. Indien u buiten de openingsuren wenst langs te komen en toch graag persoonlijk advies krijgt is het belangrijk dat hiervoor op voorhand een afspraak wordt gemaakt.

Maak een afspraak033 760 960