KUNSTGRAS GEEL

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Geel

VD Kunstgrassen verzorgt de aanleg van prachtige tuinen, gazons, speelvelden en groenvoorzieningen met kunstgras in Geel. Door het gebruik van de allerhoogste kwaliteit kunstgras en een schat aan kennis en ervaring weet VD Kunstgrassen de voordelen van kunstgras optimaal te benutten. Als erkende dealer van Royal Grass® kunstgras, beschikt VD Kunstgrassen over een ruime collectie aan kunstgrassen die ongekend realistisch ogen en een jarenlange levensduur hebben. Wilt u de verschillende modellen graag zelf bekijken? Kom dan gerust langs in onze kijktuin in Wilrijk.

Met een prachtige collectie aan topkwaliteit kunstgrassen is VD Kunstgrassen dé kunstgrasspecialist in Antwerpen, Brussel en  Vlaams-Brabant. Zowel particulieren als tuinprofessionals kunnen bij VD Kunstgrassen terecht voor de aanschaf van de allerhoogste kwaliteit kunstgrassen. Daarbij levert VD Kunstgrassen altijd uitgebreide service, van professioneel advies tot het installeren van het grastapijt. VD Kunstgrassen is dan ook pas tevreden wanneer u als klant dat ook bent.

Kunstgras Geel

Natuurlijke uitstraling

De kunstgrassen van het merk Royal Grass® die VD Kunstgrassen levert, ogen zeer realistisch. Dat komt onder andere door het gebruik van diverse vooruitstrevende technieken die ervoor zorgen dat de groeirichting, glans en vorm van echte grassprieten tot in microscopisch detail zijn nagebootst. Royal Grass® kunstgras is daarnaast uitgebreid getest en honderd procent veilig verklaard. Bovendien heeft het kunstgras een jarenlange levensduur, krijgt u negen jaar garantie op UV-verkleuring en is het kunstgras op een milieuvriendelijke manier vervaardigd.

 

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kunstgras tuin in Geel

Kunstgras is in de loop der jaren een steeds geliefder product geworden in tuinen en op balkons en dakterrassen. Dat is niet verwonderlijk. De huidige generatie kunstgrassen van Royal Grass® is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en biedt diverse voordelen. Zo vergt kunstgras nauwelijks onderhoud, is het aan te leggen op vrijwel iedere ondergrond en blijft kunstgras het hele jaar mooi groen.

Kijktuin kunstgras

Wilt u graag zelf bekijken hoe natuurgetrouw de producten uit de collectie van VD Kunstgrassen zijn? Bezoek dan onze kijktuin in Wilrijk. Onze specialisten helpen u graag bij het uitkiezen van het kunstgras dat het beste aansluit bij uw wensen. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Geel

VD Kunstgrassen levert kunstgras zowel met als zonder plaatsing. Door de ligging op zandgrond is de ondergrond van de meeste tuinen in Geel erg geschikt voor kunstgras. VD Kunstgrassen zorgt er altijd voor dat de installatie op korte termijn wordt voltooid en dat het kunstgras zo strak en stabiel mogelijk is aangelegd. Zodoende weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe gazon.

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.