KUNSTGRAS HALLE

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Halle

Stelt u zich eens voor, een weelderig, frisgroen gazon in uw tuin in Halle, iedere periode van het jaar, zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud. Met het kunstgras van VD Kunstgrassen is het mogelijk. VD Kunstgrassen is de officiële dealer van Royal Grass® in de regio rond Halle en heeft een uitgebreide collectie met kunstgras dat nauwelijks van echt te onderscheiden is.

Kunstgras is te installeren op vrijwel iedere ondergrond en daardoor ontzettend veelzijdig. Gebruik het bijvoorbeeld voor tuinen waar echt gras niet wil groeien of op uw balkon of dakterras. Daarnaast is het kunstgras van VD Kunstgrassen erg sterk en slijtvast. Hierdoor is het geschikt voor zeer intensief gebruik. Het vormt bijvoorbeeld een perfecte ondergrond voor schoolpleinen en speeltuinen en is een milieu- en onderhoudsvriendelijke oplossing voor groenvoorzieningen in de openbare ruimte.

Kunstgras Halle

Natuurlijke uitstraling

VD Kunstgrassen is de erkende leverancier van Royal Grass® kunstgras in Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant. Het kunstgras van Royal Grass® staat bekend om zijn hoge kwaliteit en het realistische uiterlijk. Door het gebruik van diverse innovatieve technologieën is het nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Daarnaast is het kunstgras uitgebreid getest volgens de strengste Europese veiligheidsnormen en volledig veilig bevonden.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kunstgras prijs

VD Kunstgrassen heeft een collectie met kunstgras in verschillende prijsklassen. De prijs van kunstgras wordt berekend per vierkante meter. Daarnaast kunnen er kosten bijkomen voor extra materiaal, voorbereidende werkzaamheden of de installatie. Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras precies gaat kosten? Met of zonder installatie? VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte offerte voor u op.

Wilt u graag zelf zien hoe natuurgetrouw het kunstgras van VD Kunstgrassen is? Of heeft u behoefte aan professioneel advies? Bezoek dan eens onze kijktuin in Wilrijk op nog geen uur rijden van Halle. Hier zijn alle kunstgrassen voor u aangelegd in verschillende gazons zodat u deze goed met elkaar kunt vergelijken en een betere indruk krijgt van de kwaliteit en onderlinge verschillen.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Halle

Het aanleggen van kunstgras is een specialistische klus en u dient rekening te houden met verschillende factoren. Zo moet de ondergrond waterdoorlatend en stabiel zijn. Om te garanderen dat uw kunstgras zo goed mogelijk is gelegd, kunt u de installatie laten verzorgen door VD Kunstgrassen. De installateurs van VD Kunstgrassen weten precies waar zij op moeten letten voor een grasmat die er jarenlang prachtig bijligt.

 

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.