KUNSTGRAS KIJKTUIN

Er zijn zoveel soorten kunstgras, en het is moeilijk om een keuze te maken. Aan de hand van foto’s of stalen inschatten hoe een gazon er in het echt uit komt te zien is vrijwel onmogelijk. Daarom heeft VD Kunstgrassen een prachtige kijktuin gecreëerd waar u de verschillende modellen uit de collectie van dichtbij kunt bekijken in Wilrijk nabij Antwerpen. Tijdens een bezoek aan de showtuin krijgt u een perfecte indruk van de specifieke kenmerken van ieder type kunstgras. Vergelijk de verschillende modellen en laat u informeren door een van de aanwezige specialisten.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAROM EEN KIJKTUIN?

Neem uitgebreid de tijd om alle soorten kunstgras te bestuderen en loop er gerust even overheen of ga erop zitten, zodat u direct weet hoe de grasmat en de vezels aanvoelen. Als officiële dealer van Royal Grass® kunstgras in de regio Antwerpen hebben we bij VD Kunstgrassen een uitgebreide collectie met verschillende soorten grastapijt. Deze modellen hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken. Zo hebben sommige kunstgrassen langere vezels en een lekker ongerepte uitstraling, terwijl andere modellen juist een korter en strakker uiterlijk hebben. Daarnaast heeft ieder kunstgras een eigen tint. Het kunstgras van Royal Grass® heeft bovendien een jarenlange levensduur (minimaal 15 jaar). Daarom is het erg belangrijk dat u een kunstgras kiest dat perfect past bij uw wensen.

Kijktuin kunstgras
Kijktuin sport en spel Antwerpen
Showtuin kunstgras
Kijktuin kunstgras Antwerpen

READY TECHNOLOGIE

In onderstaande video leggen wij u uit wat de verschillen zijn tussen traditioneel kunstgras en Royal Grass® kunstgras met ReaDY technologie. Deze tehcniek zorgt ervoor dat alle vezels een eigen richting hebben waardoor het gras er zeer natuurlijk uitziet. In onze kijktuin kunt u dat zelf zien en voelen.

We hebben ons product hier direct naast een strook natuurgras gelegd, ziet u het verschil?

WAAROP LETTEN BIJ KOPEN KUNSTGRAS

Zoals gezegd heeft ieder kunstgras zijn eigen specifieke kenmerken. Bij het kopen van kunstgras is het daarom allereerst belangrijk om te bedenken hoe u de grasmat wilt gebruiken. Door de unieke kenmerken van ieder kunstgras zijn sommige modellen namelijk erg geschikt om intensief te gebruiken, terwijl andere kunstgrassen juist speciaal zijn ontworpen voor de mooiste siertuinen. Onze specialisten kunnen u informeren welk kunstgras het meest geschikt is voor welk doel.

De lengte van de vezels verschilt per kunstgras en sommige modellen hebben meer grassprieten per vierkante meter dan andere. De vezellengte en vezeldichtheid bepalen voor een belangrijk deel het uiterlijk van het kunstgras; hoe meer vezels het kunstgras heeft, hoe dichter zij op elkaar staan en hoe voller uw gazon oogt. Vooral langere kunstgrassen maken soms gebruik van mosdraad om de sprieten overeind te houden. Bij andere modellen is het voldoende om het kunstgras in te strooien met speciaal silicazand. Dit instrooizand ondersteunt de vezels en geeft het direct een extra natuurlijke uitstraling.

BEZOEK ONZE KIJKTUIN

Onze kijktuin bij het magazijn in Wilrijk is dagelijks geopend en vrij toegankelijk. U kunt op ieder moment van de dag dus rustig de collectie met kunstgrassen bestuderen. Ook kunt u tijdens een bezoek aan onze showtuin direct alle vragen stellen die u heeft. Wilt u zeker weten dat een van onze specialisten aanwezig is om u te woord te staan? Dan raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Adres: Kernenergiestraat 51 A, Wilrijk
Tel: 033 760 960