Kunstgras, hoe maak je een keuze?

Hoe kun je nu een goede keuze maken uit de vele soorten kunstgras die aangeboden worden. Dat is bijna onmogelijk. Laat u daarom adviseren en vraag referenties op. Waarom is er zoveel verschil in prijzen? Welk type past bij mij? Hoe weet ik of de kwaliteit wel goed is? Kan ik het zelf leggen of is het wellicht beter als u dat laat doen? Al deze vragen kunnen wij beantwoorden. En of wij kwaliteit leveren? Vraag ons naar een lijst referenties, onze tevreden klanten zullen u vertellen over onze manier van werken EN de kwaliteit van ons product.

Voordelen kunstgras

De voordelen kent u inmiddels wel.

  • Kunstgras is blijvend groen
  • Kunstgras behoeft weinig onderhoud
  • Kunstgras is zeer geschikt als veilige ondergrond
  • Kunstgras gaat lang mee (mits u de juiste kiest)

Het is kostenbesparend En niet te vergeten, je koopt je vrije tijd! 🙂

Kwaliteit kunstgras

Royal Grass dealerWij werken met een merk genaamd Royal Grass. Royal Grass is het eerste merk wat actief en specialist in kunstgras voor tuin toepassingen. Dit doen ze al sinds 2003, daardoor hebben zij een enorme reputatie opgebouwd, met een netwerk van dealers in meer dan 50 landen. Plaatsen kunstgras door geheel Europa, Scandinavie, Amerika, Azie, en Australie. En overal werken ze met dezelfde kwaliteiten. In warm en koude weersomstandigheden, en overal tevreden klanten.

Wij zijn er dan ook trots op om al sinds 2012 erkend Royal Grass® verdeler te zijn. Samen met de vakkundige plaatsing door VD kunstgrassen garanderen wij een perfect resultaat. U krijgt tevens 11 jaar garantie tegen verkleuring, zo kunt u jarenlang zorgenloos genieten van uw tuin.

Installatie

Onze UV garantie van 11 jaar is op verkleuring van het gras. Uiteraard geven wij ook garantie op ongewone slijtage, scheuren en naden. Echter is dit alleen het geval als wij de complete installatie hebben verzorgd. Laat u goed voorlichten, wij vertellen u daar graag meer over.

Soorten

We proberen u hieronder kort wat uit te leggen over de verschillende soorten die wij voeren.

Kunstgras met mosdraad

Kunstgras met mosdraad is de nieuwste ontwikkeling.Een gekroesde draad, ook wel mosdraad genoemd, ondersteunt de groene grasvezels in het gras. De mosdraad houdt niet enkel de grasspriet overeind, ze kan ook in een andere kleur gemaakt worden, net omdat ze anders is dan de rechte groene vezel.De kleuren van de mosdraad gaan van licht beige, tot donkerbruin, tot groen. Er kan niet alleen in kleuren gevarieërd worden, ook in hoogte en dikte kan men naar hartelust variëren. Hierdoor is er een ongezien aanbod in kunstgrassen mogelijk!

kunstgrassen silk kunstgras atin

Royal Grass® Silk25

Royal Grass® Satin

grastapijt silk goedkoop seda

Royal Grass® Silk35

Royal Grass® Seda (Nieuw)

kunstgras ecosense kunstgras deluxe

Royal Grass® EcoSense

 Royal Grass® Deluxe

kunstgras-xl  

Royal Grass® XL

 

Kunstgras zonder mosdraad

Kunstgras zonder mosdraad en met een lange grasspriet, zoals Royal Grass® Exclusive en Velvet, wordt ingestrooid met een vulmateriaal. Hiervoor gebruikt Royal Grass® uitsluitend natuurlijk materiaal in de vorm van zand. Het zand zal het grastapijt verzwaren en beschermt de tapijtrug bij intensief gebruik. Door het gewicht van het zand wordt de stabiliteit gegarandeerd; de mat wordt goed op zijn plaats gehouden en er kunnen geen plooien of rimpels ontstaan. Het zand sluit tevens de vezels in en zorgt dat deze overeind worden gehouden. Royal Grass® Exclusive en Velvet hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn geschikt voor intensief gebruik. Royal Grass® XPlay is een goedkopere soort (minder sierwaarde) en is ideaal voor speelveldjes.

kunstgras basic kunstgras exclusive

Royal Grass® XPlay

Royal Grass® Exclusive

grastapijt velvet  

Royal Grass® Velvet

 

Kijk hier voor de prijzen.