KUNSTGRAS

Kunstgras is erg populair voor zowel de tuin, op het balkon of dakterras. Maar hoe kun je nu een goede keuze maken uit de vele soorten en prijzen kunstgras die aangeboden worden. Dat is bijna onmogelijk. Laat u daarom adviseren en vraag referenties op. Waarom zit er zoveel verschil in prijzen? Welk type past bij mij? Hoe weet ik of de kwaliteit wel goed is? Kan ik het zelf leggen of is het wellicht beter dat ik het laat plaatsen? Al deze vragen kunnen wij beantwoorden. En of wij kwaliteit leveren? Vraag ons naar een lijst referenties, onze tevreden klanten zullen u vertellen over onze manier van werken EN de kwaliteit van ons product.

MEEST NATUURLIJKE KUNSTGRASSEN

Het populairste kunstgras is voorzien van ReaDY® Technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat het kunstgras van Royal Grass® zo natuurgetrouw mogelijk oogt. Het kunstgras lijkt op een echte grasmat omdat alle vezels, stuk voor stuk een eigen “groeirichting” hebben. Hierdoor oogt het kunstgras realistischer, ongerepter en speelser dan ooit tevoren.

ROYAL GRASS® AURA

Royal Grass® Aura straalt met haar frisgroene tint en zachte, kort gemaaide sprieten een en al voorjaar uit. Perfect geschikt is voor een gezellige tuin waar kinderen naar hartenlust spelen.

Lengte vezels: 30mm

€ 37,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® BLOSSOM

Met de lange, volgroene grassprieten van Royal Grass® Blossom geef je jouw tuin een weelderige, vruchtbare uitstraling. De heerlijk zachte grassprieten zijn een genot om op te lopen.

Lengte vezels: 50mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® BLOOM

Royal Grass® Bloom is ondanks de fraaie lengte zeer veerkrachtig. Een ideale grasmat die net zo geschikt is om lekker op te luieren als om een balletje op te trappen met de kinderen.

Lengte vezels: 52mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® BLISS

Groene vezels afgewisseld met zongebruinde sprieten geven dit gras een heerlijk zomerse uitstraling. Een volle mat met lange sprieten met een unieke groeirichting door ReaDY® .

Lengte vezels: 52mm

€ 45,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® WAVE

Een netjes gemaaid gazon, dat door de ReadY®-technologie toch lekker speels oogt. Met wat kortere vezels (36mm) is Royal Grass® Wave zeer veelzijdig en bij uitstek geschikt voor iedereen die wil genieten van een verzorgde tuin, maar ook tijd over wil houden om ervan te genieten.

Lengte vezels: 36mm

€ 34,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® SENSE

De lange vezels die vrolijk door elkaar staan geven Royal Grass® Sense de aanblik van een grasmat in de ongerepte natuur. Bij uitstek geschikt als je op zoek bent naar een iets ‘wildere’ uitstraling. Niet voor niets is dit een van onze meest populaire modellen.

Lengte vezels: 52mm

€ 40,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® LUSH

Ook dit kunstgras heeft een mooie zomerse gloed door het gebruik van bruingele sprieten tussen het groen. De sprieten kroezen door ReaDY® op een zeer natuurgetrouwe wijze. In vergelijking met Royal Grass® Bliss heeft dit kunstgras iets minder lange sprieten

Lengte vezels: 42mm

€ 40,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

In video wordt duidelijk wat ReaDY® Technologie is.

Bezoek onze kijktuin, neem uitgebreid de tijd om alle soorten kunstgras te bestuderen en loop er gerust even overheen of ga erop zitten, zodat u direct weet hoe de grasmat en de vezels aanvoelen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

ANDERE KUNSTGRASSEN

We voeren ook de producten zonder ReaDY tehcnologie. Maar wel met innovaties als MiNT en V-shape. MiNT zijn dunne lijnen over de vezels die ervoor zorgen dat het gras een natuurlijke glans krijgt. De ruggengraat, genaamd V-shape zorgt voor een sterke en veerkrachtige vezel.

Royal Grass® Seda
ROYAL GRASS® SEDA

Door de kortere vezels past dit kunstgras binnen ieder budget. Royal Grass® Seda is geschikt voor vele toepassingen als balkons, groendaken en (dak)terrassen.

Lengte vezels: 30mm

€ 30,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Deluxe
ROYAL GRASS® DELUXE

Royal Grass® Deluxe oogt door het gebruik van drie verschillende tinten groen extra levendig. De vezels zijn lekker veerkrachtig. Kunstgras van de hoogte kwaliteit.

Lengte vezels: 36 mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

KUNSTGRAS VOOR INTENSIEF GEBRUIK

Zoek je een geschikte ondergrond voor een sport- of speelveld? Eén die onder alle omstandigheden te bespelen is en niet stukgelopen wordt? Dan zijn onderstaande kunstgrassen ideaal. Geschikt voor speeltuinen, schoolpleinen, kinderdagverblijven en sportveldjes.

ROYAL GRASS® XPLAY

Het sterkste kunstgras voor het meeste speelplezier is Royal Grass® XPlay is speciaal ontworpen als speelondergrond en is beresterk.

Prijs op aanvraag

VOORDELEN KUNSTGRAS

Zoals het reeds algemeen geweten is, biedt kunstgras veel voordelen. Wie wil er nu niet een frisgroen en onderhoudsvrij gazon waarvan u jarenlang kan genieten? Uw tuin zal er het hele jaar door mooi, groen en gezond uitzien. U houdt meer vrije tijd over om van uw prachtige tuin te kunnen genieten! Enkele voordelen zijn: kunstgras heeft weinig onderhoud nodig, nooit maaien, water geven, kantjes steken of bemesten, uw gazon is altijd mooi groen, nooit meer bang voor kale plekken, na aanleg geen extra kosten meer.

Maar er zijn nog meer voordelen van kunstgras in de tuin. Kunstgras verspreidt geen graspollen en is dus een ideale oplossing voor personen met een (gras)allergie. Molshopen behoren tot het verleden. Kinderen en huisdieren kunnen zorgeloos spelen zonder vuil te worden en de kunstgrassen van tegenwoordig zijn milieuvriendelijk, veilig en zacht. Overweegt u een kunstgras gazon? Lees dan meer hoe u dit aanpakt: aanlegplan kunstgras.

KWALITEIT KUNSTGRAS

Wij werken al jaren met de producten van het merk Royal Grass®. Royal Grass® was in 2003 het eerste merk dat actief aan de slag is gegaan met kunstgras voor tuin toepassingen. Door hun jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot de referentie in deze markt met een netwerk van dealers in meer dan 50 landen. En overal werken ze met dezelfde kwaliteiten. In warm en koude weersomstandigheden, en overal tevreden klanten.

Wij zijn er dan ook trots op om al sinds 2012 erkend Royal Grass® verdeler te zijn. Samen met het vakkundige plaatsen door VD kunstgrassen garanderen wij een perfect resultaat. U krijgt tevens 15 jaar garantie, zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw tuin.

Erkend dealer royal grass

GARANTIE KUNSTGRAS

De garantie die Royal Grass® geeft op het grastapijt is 15 jaar. Echter is dit alleen het geval als wij de complete installatie hebben verzorgd. Laat u goed voorlichten, wij vertellen u daar graag meer over.

Menu