HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van uw kostbare vrije tijd, VD Kunstgrassen plaatst natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

SNEL EN EENVOUDIG JE OFFERTE

Wil je graag weten wat het plaatsen van een kunstgras tuin kost? Wij kunnen je op twee manieren van dienst zijn. Wens je graag een correcte offerte op basis van persoonlijk advies of wil je snel, eenvoudig EN direct een richtofferte voor levering en/of plaatsing van kunstgras in uw mailbox ontvangen?

Maak onderstaand de keuze die je voorkeur heeft:

VD-Kunstgrassen

Wil je graag weten wat het plaatsen van een kunstgras tuin kost? Dat kan. Binnen enkele minuten heb je een richtofferte voor levering en/of plaatsing van kunstgras in je mailbox! Dat kan eenvoudig via onze online offerte tool. De offerteaanvraag is geheel vrijblijvend en uiteraard gebruiken wij uw gegevens niet voor andere doeleinden.

Binnen 5 minuten heeft u de richtofferte in uw mail.

OFFERTE AANVRAAG

Wil je graag weten wat het plaatsen van een kunstgras tuin kost? Wens je graag een correcte offerte op basis van persoonlijk advies?

Bezorg ons onderstaande info en we laten je snel iets weten.

[/vc_row_inner]
  • Maak uw keuze
  • Maak uw keuze
  • Maak uw keuze

Je wenst graag een offerte of uitgebreid advies. Vul dan dit formulier in en wij beantwoorden u doorgaans binnen de 24 uur. Graag helpen wij u bij de juiste keuze van uw kunstgras. Tevens kunnen jullie van de verschillende soorten gratis stalen verkrijgen.

Toch liever bellen? Dat kan natuurlijk ook:  033 760 960