KUNSTGRAS LEUVEN

Kunstgras plaatsing

Kunstgras Leuven

Met kunstgras van VD Kunstgrassen voorziet u uw tuin, balkon of dakterras van een prachtig, natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk gazon. Daarnaast is kunstgras ook uitermate geschikt voor op scholen, in speeltuinen en in de openbare ruimte. Als erkende leverancier van Royal Grass® in Leuven beschikt VD Kunstgrassen over kwalitatief hoogwaardige kunstgrassen. Dit wordt gecombineerd met uitstekende, op maat gemaakte service.

VD Kunstgrassen heeft jarenlange ervaring met kunstgras. U bent er als klant altijd zeker van dat u het juiste advies ontvangt en de specialisten van VD Kunstgrassen nemen graag de tijd om u uitgebreid te informeren. VD Kunstgrassen levert kunstgras aan zowel particulieren als bedrijven en overheden en u kunt het kunstgras kopen met of zonder installatie. Omdat VD Kunstgrassen een officiële dealer is van Royal Grass®, weet u zeker dat u kwalitatief hoogwaardig kunstgras ontvangt.

Kunstgras Leuven

Natuurlijke uitstraling

VD Kunstgrassen is de erkende dealer van Royal Grass® in Leuven. Wat zijn de onderscheidende kenmerken van Royal Grass® kunstgras? Allereerst is Royal Grass® kunstgras gegarandeerd veilig. Alle producten zijn uitgebreid getest door onafhankelijke instanties en volledig veilig bevonden. Daarnaast kiest Royal Grass® altijd voor de hoogste kwaliteit materialen voor de vezels en de rug van de grasmat, waardoor het kunstgras extra stevig en slijtvast is.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Vergelijk de soorten kunstgras

VD Kunstgrassen heeft een ruim assortiment aan kunstgrassen. Sommige modellen zijn korter en strakker, terwijl andere juiste langere vezels hebben. Ook de gebruiksbelasting verschilt per model. Om de verschillende kunstgrassen met elkaar te vergelijken kunt u de kijktuin in Wilrijk bezoeken. Hier zijn de verschillende modellen voor u aangelegd zodat u deze kunt bekijken en eroverheen kunt lopen.

Populaire kunstgrassen

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Leuven

Wilt u kunstgras plaatsen in Leuven? Kunstgras is een geschikt alternatief wanneer u een tuin heeft in Leuven waar echt gras maar moeilijk wil groeien, bijvoorbeeld omdat de tuin niet genoeg zonlicht heeft of te drassig is. Daarnaast kunt u uw balkon of dakterras in Leuven met kunstgras voorzien van een frisse, groene uitstraling.

Doordat kunstgras zeer intensief gebruikt kan worden is het bovendien erg geschikt voor scholen en speelplaatsen in Leuven. Kunstgras wordt niet stukgelopen zoals echt gras, maar heeft een groenere uitstraling dan tegels. Verder is kunstgras erg geschikt om kantoren en bedrijven het nodige groen te bezorgen en voor onderhoudsvriendelijke groenstroken.

 

Laat u goed adviseren

Wilt u graag weten hoeveel het aanleggen van kunstgras gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. VD Kunstgrassen stelt graag een op maat gemaakte prijsopgave voor u op.