Creëer met kunstgras de ideale speelomgeving voor je huisdier

Eindeloos, veilig en duurzaam speelplezier

Eindeloos speelplezier voor je hond of kat

Ben je het bui dat je hond of kat je tuin helemaal naar de vaantjes helpt en met zijn vuile voeten altijd heel je huis vuil maakt?

Wist je dat kunstgras de ideale oplossing is als je thuis huisdieren hebt?

Met kunstgras creëer je een tuin waar je hond of kat zich volledig kan uitleven. Verder is het makkelijk in onderhoud, moet je geen water verspillen en heb je het hele jaar door zicht op een mooie groene tuin.

Met kunstgras heb je geen last meer van rosse plekken door urine, diepe putten van al het graafwerk, is slijk en zand in je tuin verleden tijd, heb je heel het jaar door zicht op een mooie groene tuin en geniet je langer van een proper huis.

En wist je dat kunstgras en biodiversiteit bij ons hand in hand gaan? 🌱🐝
 
Biodiversiteit is erg belangrijk, ook voor ons. Daarom gaan we samen met jou graag op zoek naar de beste combinatie van planten en bomen om het leven in je tuin te stimuleren.
 
Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de 100% recycleerbare producten van Royal Grass®. 🌻🦋🌳
 
Wij geloven in de combinatie van kunstgras en echte natuur! 🌿

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Onderstaande kunstgrasmodellen zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor huisdieren:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

KOM ONS KUNSTGRAS BEKIJKEN

Twijfel je nog over de kwaliteit of het uiterlijk van ons kunstgras? Het kopen van kunstgras is een investering voor de lange termijn en wij begrijpen dat je daarbij niet over één nacht ijs gaat. Daarom hebben we een ruime kijktuin aangelegd waar je alle modellen in overzichtelijke gazons kunt bewonderen. We geven je graag een rondleiding. Ook de hond, kat of eender welk ander dier is van harte welkom.

Jouw huisdier laten genieten van een sterk en veilig gazon?

WAT VINDEN DEZE KLANTEN?

Deze klanten gingen jou voor en lieten kunstgras aanleggen. Lees de reacties en kom erachter hoe zij (en hun huisdieren) het kunstgras in de tuin ervaren.

We delen graag onze referenties met u zodat u het zelf kunt ervaren.

Referentie klant VD Kunstgrassen