Kunstgras tuin?

Steeds meer mensen ervaren het genot van een kunstgras tuin. Weinig onderhoud en altijd een mooi en groen gazon. Kinderen kunnen onbeperkt spelen en uw hond brengt ook geen vieze poten meer in uw woonkamer. U zult altijd plezier beleven aan uw tuin, jaar in jaar uit, welk jaargetijde het ook is.

kunstgras tuin

Voor iedere type tuin

Het maakt niet uit of u een grote tuin heeft of een kleine tuin. Kunstgras tuin past altijd. Er is keuze uit verschillende soorten kunstgras, er is er altijd één bij die bij u past. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, diktes en zachtheid. Weet u niet welke keuze u moet maken? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, u krijgt grote stalen ter bezichtiging zodat u een keuze kunt maken.

kunstgras tuin

Hoeveel m2 heeft u nodig voor uw kunstgras tuin?

Voor optimaal plezier van uw gazon moet u eerst goed nadenken hoe u het wilt aanleggen. Op de huidige plek van het gazon of misschien toch groter? U hoeft nu geen rekening meer te houden met schaduw of andere beperkende omstandigheden van natuurgras. Meet u uw tuin op en ga hierbij uit van een rechthoek. Dit is de bruto oppervlakte waarvoor u kunstgras nodig heeft. (Ook bij een rond grasveld moet u altijd uitgaan van een rechthoek!). Lees meer over het maken van een legplan.

kunstgras tuin de voordelen

Anders dan met een gewone grasmat is kunstgras zeer geschikt voor honden. Graven gaat niet dus geen kuilen meer in uw kunstgras tuin. Kunstgras is ook lekker schoon dus geen vieze poten meer op uw pasgeboende vloer. Als uw hond een plasje doet op het kunstgras is niet zo erg. De grasmat zal er zeker niet van verkleuren. Maar het is niet zo fris als uw hond dit elke dag doet dus probeer dit wel af te leren. Snel naspoelen met schoonwater om geurtjes te voorkomen.

De realisatie van een kunstgras tuin

U kunt er voor kiezen om het aanleggen van uw kunstgras tuin zelf te doen maar u kunt het ook overlaten aan ons installatieteam. Na een adviesgesprek zorgen wij voor het legplan, bestellen de benodigde hoeveelheid kunstgras en zorgen dat dit snel en probleemloos gelegd wordt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanleg van de ondergrond. Wilt het zelf doen? Uiteraard kunt u bij ons het kunstgras bestellen. Lees dan eerst meer over kunstgras zelf leggen.