Om u goed te kunnen informeren over de verschillende keuzes kunstgras die er zijn hebben wij een kijktuin kunstgras aangelegd. Er is veel mogelijk, en wij adviseren u graag bij uw keuze, vooral ook omdat er zoveel aanbod is dat je niet meer weet waarop te letten. Wij werken al jaren met topkwaliteit producten van Royal Grass® en merk dat al sinds 2003 gespecialiseerd is in kunstgras voor tuinen en leveren prachtige projecten op. Ons motto is, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wilt u kunstgras in uw  tuin laten plaatsen waardoor uw tuin er het hele jaar strak en verzorgd bij ligt of een onverwoestbaar voetbalveldje voor uw kinderen? En ook nog eens het onderhoud tot een minimum kunt beperken en u meer kunt genieten van uw vrije tijd, dan is kunstgras zeer aan te bevelen. Onze prachtige en kwalitatief hoogstaande producten zullen u verbazen!

Bezoek onze showtuin kunstgras

Kom langs op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur voor een vrijblijvende richtofferte en meer informatie over onze kunstgrassen. U vindt onze kijktuin kunstgras aan de Kernenergiestraat 51 A, 2610 Wilrijk. Deze is ook vrij te bezichtigen (na openingstijden). Wij zijn dan echter niet aanwezig voor persoonlijk advies. Dus ons advies, wil je komen kijken en wil je passend advies bel +32 497 031 972.

Laat u goed informeren

Want een prachtige tuin is meer dan alleen het kunstgras. De kwaliteit van een installatie hangt met name af van de kwaliteit van de onderbaan en de expertise van de moet er niet alleen bij oplevering perfect bij liggen. Nee U moet daar jaren van kunnen genieten, en dat kan! Maar laat u goed informeren.

Wij doen alle werkzaamheden met betrekking tot plaatsing kunstgras zelf, van advies, installatie tot nazorg. Zodat wij altijd de prijs-kwaliteit van de installatie kunnen garanderen.

Showtuin kunstgras