Kunt u het zich voorstellen; een kunstgras dat met het blote oog niet te onderscheiden is van echt gras? Royal Grass® Sense oogt door het gebruik van diverse baanbrekende technologieën ongekend realistisch, terwijl het nog steeds de kenmerkende voordelen van kunstgras heeft.

Soorten kunstgras

Kunstgras heeft er zonder enige twijfel nog nooit zo natuurlijk uitgezien. Royal Grass® Sense werd geïntroduceerd in 2016 en heeft sindsdien in rap tempo de harten van de consumenten gewonnen. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat het, in tegenstelling tot andere soorten kunstgras, de uiterlijke kenmerken van natuurlijk gras tot in de perfectie benadert.

Royal Grass® Sense heeft:

  • Een natuurlijke glans
  • Een natuurgetrouwe vezelrichting
  • Een realistische kleur
  • Net als echt gras een V-vorm

Niet langer nepgras

Jarenlang werd kunstgras ook wel nep gras genoemd. Niet geheel onterecht, want in het verleden was het verschil met natuurlijk gras duidelijk te zien. Dat is met Royal Grass® Sense verleden tijd. Sterker nog, de meeste mensen hebben niet eens door dat het kunstgras is, zelfs niet als ze er overheen lopen.

Realistische vezelrichting

Een van de belangrijkste innovaties van Royal Grass® Sense is het gebruik van een technologie genaamd ReaDY®. Dit staat voor Realistic Directional Yarn en betekent dat iedere vezel, net als een echte grasspriet, zijn eigen groeirichting heeft. Dit geeft het grasveld een meer realistische aanblik.

Daarnaast beschikt Royal Grass® Sense ook over andere vooruitstrevende technologieën als de gepatenteerde V-shape® en de MiNT®-technologie. Bij elkaar zorgt het gebruik van deze innovaties voor het meest natuurgetrouwe kunstgras tot dusver.

Klinkt dit ongeloofwaardig? Bezoek dan een van de showtuinen waar Royal Grass® Sense en andere soorten grastapijt zijn aangelegd en bekijk dit unieke kunstgras van dichtbij

Royal Grass Sense