Kunstgras is ideaal voor een beurs, toonzaal of showroom. Afhankelijk van het gebruik is er keuze uit verschillende soorten. Wij kunnen u hierin perfect adviseren. Soms hoeft u niet altijd het duurste grastapijt te kiezen voor de luxe uitstraling van gras.

Kunstgras toonzaal

Een toonzaal heeft meestal een langdurig karakter. U ontvangt hier veel mensen en met er dan ook op en top uitzien. Gras wil binnen niet groeien dus als u tuinmaterialen verkoopt blijft er eigenlijk maar één optie over, kunstgras! Het blijft altijd mooi groen en laat uw producten er net iets beter uitkomen. En zo verkoopt u uw producten dus ook weer sneller. Voor deze toepassing adviseren wij Royal Grass® Satin of Royal Grass® Silk 35. Het is prachtig om te zien, heerlijk om te voelen en kan ook wel een stootje hebben in het gebruik. Voor binnengebruik moet u ook rekening houden met lamplicht. Niet elk type kunstgras kleurt mooi in lamplicht.

Kunstgras voor beurzen en tentoonstellingen

Beurzen en tentoonstellingen zijn vaak eenmalig. Dan bent u op zoek naar de meest voordelige oplossing. Gelukkig is kunstgras wel meerdere malen bruikbaar (als u het netjes opbergt) maar toch, meestal is het budget niet zo groot. Hiervoor hebben wij de perfecte keuze, namelijk Royal Grass® Seda. Dit is een goedkoop type kunstgras maar wel één die de frisse uitstraling heeft van gras.

Kunstgras beurs en toonzaal