Kunstgras en kinderen, is dat wel een veilige speelondergrond? Als specialist krijgen wij vaak deze vraag. Wij begrijpen dat de veiligheid van uw kinderen belangrijk is. Gelukkig kunnen wij garanderen dat onze grasmatten volledig vrij zijn van zware metalen of andere onveilige stoffen. Zelfs als kinderen per ongeluk het gras zouden inslikken is dit geen enkel probleem.

Veilig Kunstgras

Kinderen spelen graag op kunstgras. Het is zacht, schoon en daarbij snel droog en warm. Een fijnere speelondergrond kunnen wij eigenlijk niet bedenken. En om ook uit te sluiten dat ze zich zouden kunnen bezeren als ze van een hoogte vallen (bijvoorbeeld een klimrek), zijn er ook zachte matten verkrijgbaar. Deze matten worden extra onder het kunstgras geplaatst. In de meeste gevallen is dit niet noodzakelijk, enkel als u zeer hoge speeltoestellen plaatst.

Soorten grastapijt

Uiteraard zijn er verschillende soorten grastapijt verkrijgbaar, de ene is net iets zachter dan het andere. Aan de hand van stalen kunt u een keuze maken. Of kom gerust langs in onze showtuin om de verschillende soorten te voelen. U zult zien dat de grassen van tegenwoordig erg zacht zijn en dus ook prettig om op te kruipen. Vroeger was kunstgras hard en kon de huid ervan beschadigen. Maar dat is eigenlijk al jaren niet meer zo. Althans, niet bij de kwaliteiten die wij verkopen. Die zijn gemaakt om van te genieten! Bekijk ons assortiment kunstgras prijzen.

kunstgras en kinderen