Gekleurd kunstgras

Kunstgras hoeft tegenwoordig niet alleen maar ‘groen’ te zijn. Er zijn diverse leuke kleurtjes verkrijgbaar die de voordelen bieden van kunstgras; namelijk een graskleed dat u altijd buiten kunt laten liggen. Gekleurd kunstgras geeft vrolijkheid aan uw terras, balkon en tuin. Ook gekleurd kunstgras heeft garantie en verkleuren en is heel duurzaam.

Natuurlijk hoeft u gekleurd kunstgras niet aan te leggen als een gazon in uw tuin, het kan gebruikt worden op een speelveldje. Wilt u een shockpad gebruiken om veiligheid te waarborgen onder een schommel of klimrek dan kan dat ook. U kunt er ook een leuk kleed van maken of als een alternatieve vloerbedekking in uw tuinhuisje gebruiken. Wij kennen zelfs mensen die hebben er de wand van de schutting mee bekleed! Eigenlijk kan alles, als u het zelf maar mooi vindt, daar gaat het om.

gekleurd kunstgrasVoor wie het wat kleurrijker en fantasierijker wil, biedt VD Kunstgrassen de ideale oplossing. Verschillende kleuren grastapijt die perfect passen bij iedere tuinstijl! Paars, donkergrijs, goud, lime, zilver, oranje, blauw, beige en geel behoren tot de mogelijkheden! Gekleurd kunstgras is overal toepasbaar en gegarandeerd een blikvanger!

Vindt u dit wel leuk maar is gekleurd kunstgras niet uw ding en vindt u dat gras groen moet zijn? Neem dan een kijkje bij onze andere soorten en kunstgras prijzen die wij verkopen en plaatsen. In onze toonzaal kunt u ook zien hoe de grastapijten eruit zien als ze geplaatst zijn. Geen tijd om bij ons langs te komen? Geef ons dan een belletje, wij komen ook graag met de stalen bij u langs. Het voordeel hiervan is dat wij grotere stalen meenemen en u een goed idee krijgt hoe dit er in uw eigen tuin zal uitzien. De keuze in kleuren groen is namelijk enorm.