KUNSTGRAS KOPEN

Voordat je kunstgras koopt zijn er diverse zaken om goed over na te denken. Zo is het erg belangrijk om vooraf te bedenken hoe je het kunstgras wilt gebruiken. Is het kunstgras bijvoorbeeld bedoeld voor in de tuin, voor op het balkon of dakterras of voor een sport- en speltoepassing, bijvoorbeeld op het schoolplein. Kunstgras op een speelplaats wordt immers op een andere manier gebruikt dan een siergazon.

VD Kunstgrassen heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van kunstgras voor uiteenlopende tuinen en toepassingen. Door die ervaring kunnen we jou precies vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van kunstgras.

WELKE TOEPASSING

Als je kunstgras wilt kopen, is het bovenal belangrijk om vooraf goed te bedenken op wat voor manier je het gazon wilt gebruiken. Ons kunstgras is speciaal ontwikkeld voor in een leef- en speelomgeving. Wil je het gazon gebruiken voor een mooie siertuin? Ons kunstgras is nauwelijks van echt te onderscheiden. Wil je de kinderen er lekker op te laten spelen? Daar is ons kunstgras uitermate geschikt voor. Wil je de honden in de tuin loslaten? Geen enkel probleem. Daarnaast zijn sommige van onze kunstgrassen een ideale oplossing om een balkon of dakterras van een vleugje groen te voorzien. Verder wordt ons kunstgras veel gebruikt voor sport- en speelveldjes, bijvoorbeeld op het schoolplein of bij het kinderdagverblijf. Omdat sommige kunstgrassen beter geschikt zijn als siergras en andere juist voor intensief gebruik is het belangrijk om, voor je het kunstgras koopt, goed te laten adviseren waarvoor en hoe je het wilt gebruiken.

Wanneer u besluit kunstgras te kopen zorg dan dat je dat doet bij een partij waarbij de volgende zaken in orde zijn:

Bij VD Kunstgrassen onderscheiden we ons door het leveren van uitstekende service. We begeleiden je zorgvuldig door het aankoopproces, onder andere door de juiste vragen te stellen en je te voorzien van betrouwbare informatie. Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van kunstgras voor verschillende toepassingen en op uiteenlopende locaties weten we precies waar we rekening mee moeten houden om het grasveld te realiseren dat past bij jouw wensen en verwachtingen. Niet voor niets geven we een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat je pas hoeft te betalen als je helemaal tevreden bent. Heb je een kunstgras gevonden dat feilloos past in jouw tuin, bij het beoogde gebruik en – ook niet onbelangrijk – bij jouw smaak? Dan kunnen we het kunstgras volledig voor je installeren. Behalve de plaatsing zelf, kunnen we ook een passende ondergrond voor je realiseren. Tevens kunnen we het gazon afwerken met bijpassende borders, bomen en beplanting. Zo is het gazon helemaal af, zonder dat je zelf ergens omkijken naar hebt. Het kopen van kunstgras is een langetermijninvestering. Daarom is het belangrijk dat het kunstgras van de hoogste kwaliteit is én geleverd wordt met een langdurige garantie. Bij Royal Grass® kunstgras is dat beide het geval. Het kunstgras wordt gemaakt van de beste materialen en heeft een dubbele backing. Daardoor heeft het kunstgras een jarenlange levensduur. Is er toch iets mis? Dan kun je een beroep doen op de garantie van 15 jaar die Royal Grass® geeft op alle grasmatten die zijn aangelegd door een officieel aangesloten dealer. Wil je een goed beeld hebben van hoe het kunstgras er uit ziet? Dan raden we je aan om onze kijktuin te bezoeken. Hier hebben we onze kunstgrassen aangelegd in realistische opstellingen, omringd door beplanting en bestrating, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de overeenkomsten en verschillen tussen de verschillende kunstgrassen uit ons assortiment. Onze kunstgras experts leiden je graag rond en kunnen je meteen vertellen welke modellen geschikt zijn voor wat voor toepassingen en je helpen met het vinden van het model dat zo goed mogelijk aansluit op jouw verwachtingen. Vraag referenties op zodat u zelf kunt beoordelen hoe de kwaliteit van het gras en de plaatsing is. Ons motto is: Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom durven we je een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Vanaf de allereerste ontmoeting helpen we je met deskundig persoonlijk advies. Daarbij maakt het niet uit of je kunstgras wilt voor een grote of een kleine tuin, een schoolplein of speelveld of een zeer specifieke toepassing. We maken een ontwerp op maat, verzorgen de grondwerken en volledige opbouw en installeren jouw kunstgras op deskundige wijze. En ook nadat jouw kunstgras is geplaatst, staan we klaar om je te helpen. Altijd met een glimlach!

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Kies uit een breed assortiment aan natuurgetrouwe Royal Grass® kunstgrassen. Ieder model beschikt over iets andere eigenschappen, waardoor sommige kunstgrassen bij uitstek geschikt zijn als siergras terwijl andere modellen bedoeld zijn voor intensieve betreding. Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van een kunstgras dat het best past bij de beoogde toepassing van de grasmat en je persoonlijke smaak en wensen.

ROYAL GRASS® SENSE

Extra lange vezels (52mm) die door het gebruik van de ReaDY®-technologie alle kanten opstaan. Door de hoge kwaliteit sterk genoeg om huisdieren op los te laten.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Een rijke grasmat met extra veel vezels (42mm). Door ReaDY® staan de vezels allemaal een andere kant op, waardoor het gras zeer fraai kroest. Uitermate geschikt voor de mooiste daktuinen.

ROYAL GRASS® WAVE

Een prachtige natuurgetrouwe grasmat met een lengte van 36mm. Door de ReaDY®-technologie oogt de grasmat nooit te statisch en de fraaie kleur maakt dit kunstgras extra geliefd.

WANNEER KUNSTGRAS KOPEN?

Sommige klanten vragen zich af wat de beste tijd is om kunstgras te kopen. Echt gras kun je immers het best zaaien in het voorjaar of najaar. Met kunstgras maakt dat niet zoveel uit. Kunstgras is het hele jaar door te koop en kan vrijwel altijd geplaatst worden, mits het niet te stevig vriest. Wij adviseren onder de 10°C niet te plaatsen, omdat het tapijt dan te stug is van de kou.. Er zijn echter wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je het kunstgras koopt.