Exclusief verdeler van Royal Grass®

royal grass kunstgrasVDkunstgrassen is exclusief verdeler van kunstgras van het merk Royal Grass®. Dit kunstgrasmerk bestaat al sinds 2003 en wij hebben gekozen voor deze producten vanwege de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Tevens zijn het grastapijten met de meest natuurlijke uitstraling.

VD Kunstgrassen staat voor kwaliteit. Of wij nu uw totale tuin onderhanden nemen of alleen het gras vervangen, wij werken alleen met de beste materialen.

 

Kunstgrasvezel met V-vorm

Royal Grass® staat bekend om de kunstgrasvezel met V-vorm. Deze vorm is heel belangrijk voor een natuurlijke uitstraling. Ook staat het kunstgras door deze vorm beter rechtop. Bekijk onderstaande animatie voor uitleg. Ook kunt u meer lezen over Royal Grass in dit document: kwaliteit vergelijken.

Royal Grass introduceert MiNT-technologie

In 2014 introduceert Royal Grass een micro-nerf technologie, afgekort als MiNT. In de lengterichting van de kunstgrasvezel worden nerven aangebracht. Deze microscule nerven zijn niet zichtbaar voor het menselijk oog maar ze hebben een groot effect op de weerkaatsing van het licht. Hierdoor wordt de kans op blinken van het kunstgras aanzienlijk verminderd. In de loop van het jaar worden alle kunstgrassen van deze technologie voorzien. Vraag ons naar de actuele situatie.

kunstgrasvezel met mint