Kunstgras plaatsing is een precies werk

Met kunstgras in uw tuin heeft jarenlang plezier van uw gazon. Uiteraard is het wel belangrijk dat het kunstgras goed gelegd wordt. U kijkt er immers jarenlang tegenaan. U kunt overwegen om het zelf te doen of het over te laten aan onze professionele plaatsingservice. Wij doen het graag en goed!

Voorbereidende werkzaamheden

Voordat u tot plaatsing van kunstgras overgaat moet er een goede ondergrond gemaakt worden. Wij adviseren in de meest voorkomende gevallen stabilisé. Meer weten? Op de pagina kunstgras ondergrond vindt u hierover meer informatie.

Kunstgras plaatsing zelf doen

Wanneer u als particulier zelf overweegt kunstgras aan te leggen, bekijk dan onderstaande instructiefilm. Zo krijgt u een goed beeld van de werkzaamheden. Bij grotere oppervlakten raden wij aan om het kunstgras door ons te laten plaatsen. In geval van enige twijfel, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Klik hier voor meer informatie over kunstgras zelf leggen.

Filmpje aanleg kunstgras in een particuliere tuin.

Benodigdheden kunstgras aanleggen

  • Aanlegplan
  • Meetlint en tapijtmes
  • Onderlaag voor kunstgras (optioneel)
  • Doek onder kunstgras
  • Kunstgras gesneden in de juiste afmeting
  • Lijmband en lijm
  • Iinstrooizand (speciaal voor kunstgras)
  • Pinnen om kunstgras vast te zetten (optioneel)

Kunstgras plaatsing door VD Kunstgrassen

Kunstgras plaatsing wordt jammer genoeg te vaak onderschat. Er komt meer bij kijken dan u wellicht in eerste instantie dent. VD Kunstgrassen is gespecialiseerd in de plaatsing van kunstgras. Naast een kwalitatieve kunsgrasmat zorgt een professionele plaatsing zorgt voor jarenlang plezier. Bij onze kunstgras prijzen is de plaatsing inbegrepen, m.a.w. plaatsing is gratis (zolang de aanbieding geldt, informeer naar de voorwaarden).

kunstgras plaatsing Niet alleen het leggen van het kunstgras zelf maar ook alle andere werkzaamheden verzorgen wij voor u. Zoals het maken van een stabilisé fundering. Deze werkzaamheden zijn niet bij de prijs inbegrepen maar wij werken aan scherpe prijzen!