Mededeling in verband met het Coronavirus

VD Kunstgrassen is terug, zoals veel van onze collega’s. Op volle toeren. Gelukkig hebben wij een buitenjob en kiezen we de werken er uit waar we de Corona-richtlijnen kunnen volgen. Vanaf 6 april dus terug op volle kracht. Natuurlijk met iedere medewerker in een aparte camionette. “Gezond en veilig werken”. Hopelijk komt ook voor de andere sectoren de eindstreep nu vlug in zicht. DUIMEN!!!

Op deze pagina leggen we gedetailleerd uit wat voor gevolgen de getroffen coronamaatregelen hebben voor onze werkzaamheden en werkwijze. Ook leggen we uit waarom kunstgras juist nu het overwegen waard is.

Het team van VD Kunstgrassen wenst u sterkte en gezondheid toe. Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

HOE WERKT VD KUNSTGRASSEN TIJDENS DE CORONA CRISIS :

Op locaties waar de ondergrond inmiddels gereed is voor de installatie van het kunstgras (of waar de klant de grondwerken zelf uitvoert), kunnen we het kunstgras hoe dan ook voor u plaatsen. Dat doen we altijd met strikte opvolging van de aanbevolen veiligheidsmaatregelen.

Als wij de grondwerken nog dienen uit te voeren, dan proberen wij dat te doen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigdheden.

Ook het afhalen van kunstgras is mogelijk. Dit gebeurt echter uitsluitend op afspraak. Onze medewerkers houden tijdens het afhalen altijd 2 meter afstand.

  • Neem contact op met VD Kunstgrassen. Dit kunt u doen door te bellen naar 03 376 09 60 of te mailen naar info@vd-kunstgrassen.be.
  • Bekijk de offerte.
  • Maak vervolgens een afspraak voor het afhalen van de bestelling.
  • Bij het ophalen van het kunstgras verzoeken we u de instructies omtrent contactloos leveren en afhalen zorgvuldig na te leven. Onze medewerkers houden altijd voldoende afstand.

Het bezoeken van onze kijktuin in Wilrijk is ook tijdens de coronacrisis mogelijk, maar uitsluitend op afspraak. Ook in onze showtuin verzoeken wij u om 2 meter afstand te bewaren tot onze medewerkers. Daar is genoeg ruimte voor in onze kijktuin.

  • Bel 03 376 09 60 of mail naar info@vd-kunstgrassen.be.
  • Volg de instructies omtrent contactloos bezoeken. Houd altijd minimaal 2 meter afstand. Zo blijft een bezoek aan onze kijktuin veilig voor u en onze medewerkers.

Offerteaanvragen behandelen wij als gebruikelijk. We vragen u foto’s van de locatie en een plan met de offerteaanvraag mee te zenden naar info@vd-kunstgrassen.be, zodat wij een offerte op maat op kunnen stellen.

Het aanvragen van een offerte kunt u snel en eenvoudig doen via de offertetool. Een offerte is geheel vrijblijvend. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het behandelen van uw offerteaanvraag.

EXTRA VOORRAAD KUNSTGRAS

Om er zeker van te zijn dat we de komende periode beschikken over voldoende kunstgras, hebben we een ruime voorraad aangelegd. Hierdoor kunnen we de installaties voor alle lopende projecten uitvoeren en ook nieuwe opdrachten aannemen. Als de ondergrond op de locatie al is geprepareerd, dan kunnen we de installatie binnen 30 dagen voor u uitvoeren. Zijn de grondwerken nog niet voltooid? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

KIEZEN VOOR KUNSTGRAS

Een mooi groen gazon in de tuin of op het balkon is juist in tijden dat we aan huis gekluisterd zijn extra fijn. Kunstgras is de perfecte manier om snel een mooi gazon in uw te creëren. Enkele voordelen van kunstgras zijn:

Extra leefruimte in de tuin

Weinig onderhoud, dus direct genieten

Ook in tuinen met slechte ondergrond

Geschikt voor spelende kinderen en huisdieren

Waterdoorlatend, dus geen plassen

Geen bergruimte vereist voor maaimachine

Wilt u weten welke voordelen voor u van toepassing zijn? Bij VD Kunstgrassen zijn we nog steeds dagelijks bereikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur (m.u.v. zondag) telefonisch en via het contactformulier.

WAAROM KUNSTGRAS IN TIJDEN VAN CORONA?

De coronacrisis zorgt ervoor dat we allemaal thuis moeten blijven. Hierdoor wordt onze bewegingsruimte flink beperkt. Helemaal als de zon doorkomt, begint het natuurlijk te kriebelen om lekker naar buiten te gaan. Als u een frisgroen gazon in de tuin hebt, kunt u toch nog genieten van wat frisse lucht. Helaas is het laten groeien van mooi groen gras niet eenvoudig. Als u nu een gazon van natuurgras zaait, dan duurt het enkele maanden voordat het gras volgroeid is. Bovendien is het niet eenvoudig om natuurgras groen te houden. Klimaatveranderingen zorgen steeds vaker voor moeilijkheden bij het verzorgen van het gazon; droogte en extreme regenval, grasziekten en ongedierte zorgen in toenemende mate voor problemen bij het onderhouden van het gazon. Bovendien kost het verzorgen van natuurgras veel tijd en energie, tijd die veel één- of tweeverdieners niet hebben. Bovendien is een gazon van echt gras doorgaans niet bestand tegen spelende kinderen of huisdieren. Met kunstgras creëert u in een handomdraai een mooi groen gazon. U kunt het direct na aanleg gebruiken en kunstgras blijft het hele jaar door mooi groen, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud.

Nu iedereen hele dagen thuis moet blijven, is het extra fijn als u kunt genieten van kunstgras in de tuin. In plaats van dat u binnen moet zitten, kunt u uw tijd in de tuin doorbrengen. Daarnaast is kunstgras ook erg geschikt voor spelende kinderen. Ons kunstgras is gegarandeerd veilig voor de gezondheid, droogt snel op na een regenbui en wordt niet stukgelopen als er lekker op gespeeld of gesport wordt. Doordat ons kunstgras zo sterk is, is het ook erg geschikt voor huisdieren. Zo krijgt uw hond toch nog voldoende beweging, zonder dat u naar het park hoeft.

Wilt u ook kunnen genieten van een mooi groen gazon in uw tuin? Kunstgras zorgt, helemaal in deze tijden, voor een stukje ontspanning. We zien de laatste weken dan ook dat de vraag naar kunstgras snel stijgt. Dat is niet verwonderlijk, want de kans is natuurlijk groot dat het de komende zomer niet mogelijk is om op vakantie te gaan, waardoor veel mensen meer tijd in hun tuin zullen doorbrengen. Als u al speelde met de gedachte om kunstgras aan te laten leggen, dan is dit dan ook bij uitstek een geschikt moment. VD Kunstgrassen kan in de meeste gevallen nog steeds een fraai kunstgrasgazon voor u aanleggen.

Ook tijdens de coronacrisis proberen we u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Veiligheid en gezondheid staan daarbij echter voorop. Daarom is onze werkwijze aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Ook voor zakelijke klanten als hoveniers en tuinarchitecten zijn we gewoon beschikbaar.

Heeft u interesse in kunstgras en wilt u weten of wij het project voor u uit kunnen voeren? Of heeft u een lopend project en bent u benieuwd of het coronavirus voor problemen zorgt? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u graag weten hoeveel het kost om kunstgras aan te (laten) leggen? De prijs voor het gehele kunstgrasproject wordt bepaald door het kunstgras zelf, de grondwerken en de installatie. We stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u op.

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan bij VD Kunstgrassen. Ook tijdens de coronacrisis stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. We verzoeken u foto’s van de locatie mee te sturen naar info@vd-kunstgrassen.be zodat we de offerte op maat kunnen maken. Heeft u vragen? We zijn telefonisch bereikbaar op 03 376 09 60.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

Ons kunstgras is gegarandeerd veilig voor de gezondheid. Bij VD Kunstgrassen maken we namelijk uitsluitend gebruik van Royal Grass® kunstgras. Dit kunstgras is uitgebreid getest door onafhankelijke instanties en voldoet aan alle NEN EN71-3 normeringen. Dit is dezelfde standaard als wordt gehanteerd voor bijvoorbeeld kinderspeelgoed. U kunt uw kinderen dus onbezorgd op het gazon laten spelen en ook huisdieren kunnen zonder problemen snuffelen of likken aan het kunstgras.

Royal Grass® heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Na het installeren van het kunstgras wordt het snijafval bijvoorbeeld gerecycled. Ook kunt u uw grasmat na haar jarenlange levensduur laten recyclen. Voor de productie van Royal Grass® worden geen schadelijke grondstoffen gebruikt.

HOE ERVAREN KLANTEN ONS

Klanten reviews VD KUnstgrassen 3