Mededeling in verband met het Coronavirus

VD Kunstgrassen is terug, zoals veel van onze collega’s. Op volle toeren. Gelukkig hebben wij een buitenjob en kiezen we de werken er uit waar we de Corona-richtlijnen kunnen volgen. Vanaf 6 april dus terug op volle kracht. Natuurlijk met iedere medewerker in een aparte camionette. “Gezond en veilig werken”. Hopelijk komt ook voor de andere sectoren de eindstreep nu vlug in zicht. DUIMEN!!!

Op deze pagina leggen we gedetailleerd uit wat voor gevolgen de getroffen coronamaatregelen hebben voor onze werkzaamheden en werkwijze. Ook leggen we uit waarom kunstgras juist nu het overwegen waard is.

Het team van VD Kunstgrassen wenst u sterkte en gezondheid toe. Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

HOE WERKT VD KUNSTGRASSEN TIJDENS DE CORONA CRISIS :

EXTRA VOORRAAD KUNSTGRAS

Om er zeker van te zijn dat we de komende periode beschikken over voldoende kunstgras, hebben we een ruime voorraad aangelegd. Hierdoor kunnen we de installaties voor alle lopende projecten uitvoeren en ook nieuwe opdrachten aannemen. Als de ondergrond op de locatie al is geprepareerd, dan kunnen we de installatie binnen 30 dagen voor u uitvoeren. Zijn de grondwerken nog niet voltooid? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

KIEZEN VOOR KUNSTGRAS

Een mooi groen gazon in de tuin of op het balkon is juist in tijden dat we aan huis gekluisterd zijn extra fijn. Kunstgras is de perfecte manier om snel een mooi gazon in uw te creëren. Enkele voordelen van kunstgras zijn:

Extra leefruimte in de tuin

Weinig onderhoud, dus direct genieten

Ook in tuinen met slechte ondergrond

Geschikt voor spelende kinderen en huisdieren

Waterdoorlatend, dus geen plassen

Geen bergruimte vereist voor maaimachine

Wilt u weten welke voordelen voor u van toepassing zijn? Bij VD Kunstgrassen zijn we nog steeds dagelijks bereikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur (m.u.v. zondag) telefonisch en via het contactformulier.

WAAROM KUNSTGRAS IN TIJDEN VAN CORONA?

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

Ons kunstgras is gegarandeerd veilig voor de gezondheid. Bij VD Kunstgrassen maken we namelijk uitsluitend gebruik van Royal Grass® kunstgras. Dit kunstgras is uitgebreid getest door onafhankelijke instanties en voldoet aan alle NEN EN71-3 normeringen. Dit is dezelfde standaard als wordt gehanteerd voor bijvoorbeeld kinderspeelgoed. U kunt uw kinderen dus onbezorgd op het gazon laten spelen en ook huisdieren kunnen zonder problemen snuffelen of likken aan het kunstgras.

Royal Grass® heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Na het installeren van het kunstgras wordt het snijafval bijvoorbeeld gerecycled. Ook kunt u uw grasmat na haar jarenlange levensduur laten recyclen. Voor de productie van Royal Grass® worden geen schadelijke grondstoffen gebruikt.

HOE ERVAREN KLANTEN ONS

Klanten reviews VD KUnstgrassen 3
Menu