Hoe gaan wij te werk in deze tijd

Ondertussen is corona een vaste waarde in ons leven geworden. Wij zijn ons ten volle bewust van het feit dat wij dankbaar mogen zijn dat dit virus dat over gans de wereld voor zoveel problemen zorgt ons weinig in de weg legt. Gezien quasi al onze bezigheden buiten plaatsvinden kunnen we op een veilige en verantwoorde manier verder werken.

Wij leven van harte mee met alle mensen en bedrijven die rechtstreeks of onrechtstreeks lijden onder dit virus.  Laten we hopen dat we deze impasse snel achter ons kunnen laten!
Wat zijn de gevolgen van corona voor ons en u als klant:
Bezoeken aan onze kijktuin kunnen ten allen tijde doorgaan. Onze kijktuin ligt aan de straatkant en kan 24 op 24 bezocht worden. Indien u graag iemand van ons treft is het aangewezen om een afspraak te maken.
  • Een bezoek waarbij iemand van ons aanwezig is dient op voorhand afgesproken te worden
  • Bezoekers houden zich aan de maatregelen. (dragen van mondmasker en houden van voldoende afstand)

Wij schikken ons naar de maatregelen die op elk moment gelden. Dwz, indien niet essentiële bedrijven niet geopend mogen zijn zijn wij ook genoodzaakt om geen klanten indoor te ontvangen.

Het opmaken van offertes kan gewoon doorgaan. Richt offertes kunnen via mail aangevraagd of via onze calculator gemaakt worden.

Afhalingen zijn steeds mogelijk, uiteraard enkel na afspraak.
  • Contacteer ons eerst via telefoon of mail
  • Wij maken een offerte
  • Er wordt een tijdstip afgesproken
  • De afhaling kan contactloos gebeuren mits het in acht nemen van de maatregelen.

Opmetingen op locatie kunnen gewoon doorgaan. Uiteraard ook enkel bij het strikt naleven van de maatregelen. Wij zullen bij een bezoek enkel de tuin betreden en houden ten allen tijde rekening met de maatregelen.

Alle installaties kunnen uitgevoerd worden. Wederom enkel indien de geldende maatregelen kunnen nageleefd worden.