Toepassing kunstgras

Kunstgras is een ideaal materiaal omdat het eigenlijk overal toegepast kan worden. Het hoeft immers niet gemaaid te worden en heeft geen water of andere verzorging nodig. U kunt uw fantasie de vrije loop laten. Kunstgras zien we naast gebruik in de tuin ook steeds vaker verschijnen op speelplaatsen of voor openbare toepassing.

Kunstgras in en om het huis

Rondom uw woning is kunstgras eigenlijk overal te gebruiken. Of het nu gaat om uw tuin of balkon, kunstgras kent geen beperking. Of wat dacht u als groendak of zelfs als vloerbedekking in de slaapkamer? Ook dat kan allemaal. De meest gangbare toepassingen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

(Meer informatie volgt binnenkort.)

Toepassing kunstgras in openbaar groen

Ook in openbaar groen is kunstgras ideaal. Denk hierbij aan het park, bermen of rotondes. Ook zien we kunstgras al vaak verschijnen in industriegebieden waar bedrijven gezamenlijk besluiten mooie groenstroken aan te leggen om een vriendelijke sfeer te maken.

Kunstgras op speelplekken

Een schone en veilige speelplek is wat iedere school of kinderdagverblijf wenst. Hiervoor is kunstgras ideaal. Veilig vallen en opstaan maar ook geen vieze kleding meer. Ook voor speelplekken is er keuze uit diverse soorten kunstgras.

Advies of ondersteuning

Heeft u een idee voor kunstgras maar weet u niet of dit gaat? Bel ons gerust voor een eerlijk advies. Wij hebben al diverse werken gerealiseerd waarvan de opdrachtgever in eerste instantie ook dachten dat dit vast niet mogelijk was. Maar wij gaan graag elke uitdaging aan! Ook kunnen wij terugvallen op de jarenlange ervaring van onze kunstgrasleverancier als ook de andere verdelers in België.