Royal Grass® Silk …extreme zachtheid

Royal Grass® Silk maakt deel uit van het LifeStyle productgamma (kunstgrassystemen voor residentiële toepassing) en wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen en heeft een hoge sierwaarde. De Royal Grass® Silk grasmatten met hun extreme zachtheid zijn een weldaad om op te lopen, te zitten en te voelen.

Aangezien Royal Grass® Silk kunstgras is met mosdraad, ook wel een ‘vol-gras’ systeem genoemd, is er geen invulmateriaal (zand) noodzakelijk voor de plaatsing.

Dankzij de combinatie van de zachte grasvezels met zachte mosdraad voelt Royal Grass® Silk steeds comfortabel aan. Vooral kinderen zullen het heerlijk vinden erop te spelen. Dit kunstgras is dan ook ideaal voor kruipende peuters en dus ook als grasvervanger voor kinderdagverblijven etc. Tevens wordt Royal Grass® Silk ook aanbevolen voor tuinen, als groenstrook rond het zwembad, op het balkon en dakterras.

De Royal Grass® Silk grasmatten zijn verkrijgbaar met een vezelhoogte van 25mm of 35mm. Hoe hoger de vezel, hoe zachter het gras zal aanvoelen. Het voordeel van een korte vezel is dat betredingssporen minder snel zichtbaar zijn.

Royal Grass® Silk is vervaardigd uit sterke monofilament grasvezels, met behoud van zachtheid en flexibiliteit. Een ruggengraat zorgt voor de nodige ondersteuning van de vezel. Onder normaal gebruik heeft Royal Grass® Silk een levensduur van 10 jaar. Royal Grass® Silk is geschikt voor licht tot normaal voet-verkeer.

kunstgras-silk25

Kunstgras Silk25

Kunstgras Silk35

Kunstgras Silk35