Royal Grass® Exclusive …de natuur is er jaloers op

Royal Grass® Exclusive is de absolute top onder de kunstgrassen; fijne flexibele kunstgrasvezels in twee verschillende kleuren groen vormen een vol grastapijt. Royal Grass® Exclusive voelt zacht en uitnodigend aan en ziet er natuurlijk uit.

De kleurstelling, vorm en structuur van natuurgras is overgenomen in het ontwerp van deze grasvezels. Royal Grass® Exclusive blijft bij intensief gebruik haar herstellend vermogen behouden en wordt afgewerkt met aardebruin keramisch zand, wat het natuurlijk effect enkel versterkt.

Royal Grass® Exclusive is een hoogwaardig kunstgrassysteem en wordt geclassificeerd als gazonvervanger met de meest natuurlijke uitstraling. Dit gras kan voor veel toepassingen worden ingezet, maar wordt vooral aangeraden als grasvervanger in tuinen, parken, openbare inrichting, etc.

Royal Grass® Exclusive is vervaardigd uit een sterke en vormherstellende monofilament grasvezels, met behoud van flexibiliteit en zachtheid.

Onder normaal gebruik heeft Royal Grass® Exclusive een levensduur van 10 jaar en is geschikt voor normaal tot hoog voet-verkeer.

Royal Grass® Exclusive is de ideale oplossing wanneer u hoge sierwaarde zoekt en uw gazon intensief wil gebruiken.

Let op: U kunt wel een staal aanvragen, wij raden u echter aan onze toonzaal te bezoeken voor de juiste indruk. Per post kunnen wij u het bruine zand niet meesturen en van enkel het staal krijgt u dus geen goed beeld.

kunstgras-exclusive