Royal Grass® XPlay…fundamentele behoefte

De stijgende vraag naar kunstgras voor landschappelijke toepassing geldt niet alleen voor kunstgras met een hoge esthetische waarde, soms ligt uitsluitend de functionele waarde aan de behoefte ten grondslag. Voor deze fundamentele behoefte is Royal Grass® XPlay ontwikkeld. Een functioneel kunstgras voor de realisatie van een schone, groene ondergrond op scholen, speelplaatsen, kinderdagverblijven, etc.

Royal Grass® XPlay biedt het beste van twee werelden; een jaarrond groen en de voordelen van kunstgras tegen een economische prijs. Ter ondersteuning van de grasvezels, wordt Royal Grass® XPlay ingestrooid met speciaal gedroogd silica zand, tevens voorkomt de zandlaag overmatige slijtage van de vezel. Royal Grass® XPlay heeft op het eerste zicht de uitstraling van gras, maar een oplettend oog zal echter snel zien dat het om kunstgras draait.

Royal Grass® XPlay maakt deel uit van de Play productgamma. Dit productgamma is speciaal ontwikkeld voor ondergronden waarop kinderen veilig en schoon kunnen spelen.

Royal Grass® XPlay is aangeraden als economische (openbare) speelondergrond en kan geïnstalleerd worden als valveilige ondergrond. Af en toe wordt Royal Grass® XPlay ook toegepast in tuinen of balkons.

Royal Grass® XPlay is vervaardigd uit zachte polyethylene vezel en is veilig voor mens en milieu, zelfs bij per ongeluk inslikken.

kunstgras-xplay