Kunstgras prijzen en soorten

Kunstgras prijzen? Wat bepaalt nou de prijs? Want er is ongelooflijk veel aanbod van kunstgras. Wat de prijs van kunstgras is wordt bepaald door de soort toepassing. Moet het vooral een mooie tuin zijn waarop weinig gelopen wordt of moet het juist een tuin worden waarop de kinderen dagelijks ravotten. Is dit laatste het geval dan is een natuurlijke uitstraling iets minder van belang.

De kunstgras prijzen zijn opgebouwd uit een aantal onderdelen. Er zijn dichte/volle soorten, met veel gras vezels en daardoor zijn deze ook duurder. Daarnaast speelt de hoogte van de vezel ook een rol. Verder wordt de duurzaamheid van kunstgras bepaald door de kwaliteit van de componenten, de grondstoffen die gebruikt worden om het product te vervaardigen. De kwaliteiten die wij voeren zijn gedurende de afgelopen 13 jaar ontwikkeld onder de merknaam Royal Grass. Royal Grass is sinds 2003 specialist op gebied van ontwikkelen en produceren van de hoogste kwaliteit kunstgras met de meest natuurlijk uitstraling. Maar genoeg woorden. Overtuig u zelf en maak een afspraak. Ons gras is het bewijs!

Laat u goed informeren, voordat u een keuze maakt. Want vooral op de lange termijn zal het verschil zeker zichtbaar zijn. Ook al ziet het er bij aanschaf goed uit.

Kunstgras plaatsen is een specialisme

Het plaatsen van kunstgras is iets wat wij dagelijks doen. Zelf doen of laten installeren. U denkt wellicht, als ik het zelf doe bespaar ik kosten. Dat klopt. Maar zou u in huis het tapijt ook zelf leggen? Het is ook in de tuin uiterst belangrijk dat het gras er perfect in ligt.  U kijkt er immers jarenlang tegenaan. Onze professionele plaatsingservice doet het graag en goed!

Overzicht kunstgras producten

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze kunstgras prijzen. De kunstgras prijzen zijn inclusief BTW en inclusief plaatsing. Neem voor gratis stalen of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Als u een offerte aanvraagt krijgt u altijd een staal meegestuurd!

 

Kunstgras prijzen met mosdraad

 

Royal Grass Sense kunstgras

Royal Grass Sense

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass® familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Geen kwaliteit bovendien die zo fraai kroest als de Sense. Dat maakt het een ideale kwaliteit als het je wat minder om de gebruiksbelasting en wat meer om de uitstraling te doen is.

 


 

 

Royal Grass Silk 25

Royal Grass Silk 25

Wie van strak, verzorgd en onberispelijk houdt, komt bij de Silk 25 uit. Het is met zijn ‘pas gemaaide’ uitstraling misschien wel de meest toegankelijke kwaliteit, die bij iedereen wel in de smaak valt. Het maakt het gras ook heel breed toepasbaar.

 


 

Royal Grass Silk 35 kunstgras

Royal Grass Silk 35

De bestseller bij gezinnen met kleine kinderen. Een sterke, zijdezachte kwaliteit met een fraaie, volle en hoge pool. Een zeer geliefde kwaliteit, ook bij crèches en kinderdagverblijven.

 


 

 

Royal Grass Satin

Royal Grass Satin

Geeft het gazon met zijn sprieten van 45mm een heel royale, weelderige uitstraling. Een stevige, luxurieuze kwaliteit die zich bij uitstek leent voor doeleinden waarbij de esthetische waarde van belang is.

 


 

 

Royal Grass Deluxe

Royal Grass Deluxe

Het alom geprezen paradepaardje. Het mooiste kwaliteit kunstgras dat je je voor kunt stellen, waarin kracht, kleur en levendigheid elkaar in een ultieme vorm hebben gevonden.

 


 

 

Royal Grass Ecosense

Royal Grass Ecosense

 Zacht, verleidelijk mooi en bovendien het enige kunstgras dat echt 100% recyclebaar is: alle ingrediënten komen uit één productfamilie en kunnen worden hergebruikt om nieuwe componenten voor kunstgras te produceren.


 

 

Royal Grass XL

Royal Grass XL

Met 65 mm lengte, het langste gras uit onze collectie. Een prachtige, volle en levendige spriet, die het gazon een weelderig of zelfs wulps aanzien geeft.

 


 

 

 

 

Kunstgras prijzen zonder mosdraad

 

Royal Grass Exclusive

Royal Grass Exclusive 3.0

De klassieker, maar still standing strong. Een uitzonderlijk sterke, exclusieve kwaliteit. Met een mooie, natuurlijke volle kleur in drie gradaties groen die het grasoppervlak laten stralen van geluk.

 


 

 

kunstgras prijzen

Royal Grass XPlay

Het meest sterke, slijtvaste en valveilige kunstgras dat er is. Veruit. Dat maakt de XPlay tot de ultieme ondergrond voor speel- en sportveldjes; met dank aan de superieure kwaliteit vezels die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld.

 


 

 

Royal Grass Ultra

Royal Grass Ultra

De krachtpatser in het assortiment. Elegant ‘gespierd’ en uitzonderlijk sterk tegelijk. De ideale kandidaat voor openbare locaties die intensief mogen worden betreden en gebruikt.

  • Kunstgras prijs op aanvraag