Kunstgras kwaliteit van Royal Grass

Royal Grass® Deluxe

Dit type kunstgras is gemaakt van stevige V-shape vezels waardoor het gras supermooi overeind staat. Niet alleen bij aanschaf maar ook voor langere tijd blijft dit kunstgras mooier rechtop staan. Dit type gras kan namelijk wel tegen een stootje, dus intensief gebruik door kinderen of huisdieren is geen enkel probleem.

Ook is dit kunstgazon voller met grassprieten dan andere soorten. Dit geeft een  uitstraling van het perfect gemaaide grasveld. De kleurstelling is ook bijzonder omdat het samengesteld is uit drie kleuren groen. Dit geeft een natuurlijk en gemeleerd beeld. De nieuwe MiNT-technologie van Royal Grass® zorgt er ook nog eens voor dat de kleur gematteerd wordt (het blinkt minder snel in de zon).

Op zoek naar kunstgras kwaliteit dan bevelen wij Royal Grass® Deluxe van harte aan voor particuliere tuinen maar ook op het balkon of dakterras zal dit kunstgazon zeker niet misstaan!

Het is lastig een keuze te maken uit zoveel soorten kunstgrassen. Daarom hebben wij een kleine selectie geïnstalleerd in onze showtuin. Wij zijn in de zomermaanden ook op zaterdag geopend (zie adres en openingstijden), kom dus gerust langs voor een adviesgesprek.

kunstgras kwaliteit

De prijs van Royal Grass® Deluxe is € 42,95 per vierkante meter. Vraag dus snel een offerte aan. Dan zit u er van de zomer heerlijk bij.

Ga terug naar ons overzicht kunstgras prijzen.