Royal Grass® Seda…goedkoop is geen duurkoop!

Royal Grass® Seda bewijst het tegendeel. Goedkoop kunstgras hoeft geen duurkoop te zijn! Seda is één van de voordeligste kunstgrassen in ons assortiment maar zeker niet de minste. Ondanks dat er concessies gedaan moeten worden aan gewicht en dikheid van het grastapijt ziet Seda er nog steeds vol uit. Dit komt door de vezellengte van maar liefst 30mm. Wij adviseren dit type kunstgras voor tuin, balkon of toonzalen.

Ook Royal Grass® Seda is voorzien van een mosdraad, ook wel het nieuwe generatie kunstgras genoemd. Door de licht gekleurde mosdraad zien deze soorten er een stuk natuurlijker uit dan wanneer er geen mosdraad meegeweven is. Net als op onze andere soorten kunstgras wordt er tien jaar garantie gegeven op de kleurechtheid!

Zoals wij hierboven al schreven is dit type grastapijt niet zo vol en dik als bijvoorbeeld Royal Grass® Satin. Kies voor dit type kunstgras als u een voordelige vervanger zoekt voor uw natuurgras of uitstraling belangrijker is dan betreding. Het is bijvoorbeeld uitstekend voor op een groendak. Geen onderhoud meer en toch de mooie uitstraling van gras.

goedkoop kunstgras

De prijs van Royal Grass® Seda is € 29,95 per vierkante meter.

Ga naar ons volledig overzicht kunstgras prijzen